x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pragul lui Mourinho

Pragul lui Mourinho

25 Apr 2007   •   00:00
Pragul lui Mourinho

Liga campionilor/ Semifinală englezească

Liga campionilor/ Semifinală englezească

A doua semifinală din acest an a Ligii Campionilor este una sută la sută englezească, pe teren urmand a se intalni azi Chelsea şi Liverpool. Echipa lui Jose Mourinho atinage pentru a treia oară in ultimele patru ediţii această fază a competiţiei, de care nu a reuşit insă să treacă pană acum. In 2004 a fost eliminată in semifinale de AS Monaco, iar in 2005 au fost opriţi la un pas de finală chiar de Liverpool. Un motiv in plus pentru Mourinho să-şi dorească revanşa in faţa "celui mai bun inamic al său", cum l-a descris chiar el pe tehnicianul lui Liverpool, Rafa Benitez. De cand au ajuns in Anglia, in 2004, cei doi s-au duelat de 14 ori. Mourinho este in avantaj cu şase victorii, trei remize şi patru infrangeri. insă Benitez conduce in meciurile din Liga Campionilor, unde intre Chelsea şi Liverpool s-au inregistrat trei de 0-0 şi un 1-0 pentru "cormorani". Iar Mourinho nu a uitat de eliminarea din 2005. "Acea infrangere a fost momentul cel mai trist din cariera mea. Nu se va mai repeta", a promis răzbunare portughezul.

LIGA CAMPIONILOR - semifinale
Marti ora 21:45
Manchester United
AC Milan

Arbitri: Kyros Vassaras - Dimitrios Bozatzidis, Dimitrios Saraidaris(toţi din Grecia)
LIGA CAMPIONILOR - semifinale
Miercuri ora 21:45
Chelsea Londra
Liverpool

Arbitri: Markus Merk - Ian Hendrik Salver, Carsten Kadach(toţi din Germania)
Alcoolemie
Mijlocaşul lui Chelsea, Michael Essien, a fost reţinut patru ore de poliţie in noaptea de duminică spre luni, deoarece a fost prins conducand cu o alcoolemie de peste 0,8 la mie. "Acest incident nu se putea să vină intr-un moment mai prost. Este ultimul lucru de care aveam nevoie acum. Essien bea rar alcool, nu ii stă in caracter. Este un tanăr foarte liniştit, citeşte Biblia şi petrece mai mult de o oră pe zi vorbind cu mama sa, aflată in Ghana", a declarat un oficial al lui Chelsea. Mijlocaşul avea acordul clubului pentru a petrece pană mai tarziu in oraş, deoarece este suspendat pentru partida din această seară.
Golgeteri
Unul dintre duelurile cele mai aşteptate este cel de la distanţă dintre atacanţii celor două echipe, Drogba şi Crouch, care se află la egalitate in clasamentul golgeterilor competiţiei din acest sezon, cu cate şase reuşite. "Nu suntem departe de caştigarea Ligii Campionilor. Dacă nu e să fie in acest an, atunci la anul, sigur", a declarat optimist Drogba. De partea cealaltă, Crouch a vorbit despre meciurile din 2005 dintre Chelsea şi Liverpool. "Au fost meciuri stranse, foarte bune, cu momente dramatice, şi sunt sigur că şi de data aceasta va fi la fel. Cea mai mică greşeală poate face diferenţa", a spus Crouch.

×
Subiecte în articol: sport