x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prefera sa joace numai pe teren

Prefera sa joace numai pe teren

de Sorin Anghel    |    23 Noi 2005   •   00:00
Prefera sa joace numai pe teren

Conducatorii clubului de sub Podul Grant spun ca vor sa scoata un rezultat pozitiv la Donetk, pentru a aborda din alta pozitie ultimele doua jocuri din grupa.

Partida pe care giulestenii o vor disputa maine la Donetk, care ii pune fata in fata pe Mircea si pe Razvan Lucescu, este una pe marginea careia s-au facut o seama de speculatii.

RASPUNS. Oficialii clubului de sub Podul Grant nu vor sa comenteze acest lucru, preferand sa dovedeasca prin joc ca nu se va produce nimic necurat. "Oricat de mult am vorbi, nimeni nu ne va crede. Ne asteapta un meci foarte greu si deosebit prin speculatiile care se fac. Acest joc se desfasoara pentru trei puncte. Nu se pune problema unui aranjament", a explicat presedintele Dinu Gheorghe.

OBIECTIV. Antrenorul Razvan Lucescu vrea sa profite de ascendentul moral al jucatorilor sai. "Va trebui sa scoatem cat mai mult din acest meci. Intalnim cea mai in forma echipa din grupa. Nu este un meci deosebit, dar ne dorim sa abordam din alta pozitie partidele urmatoare. Sahtior are si slabiciuni, iar noi va trebui sa profitam de ele. Vreau sa incheiem acest an cu capul sus, de aceea imi doresc sa ajungem in primavara europeana. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. Nu vreau sa ma injosesc si sa fac un aranjament la acest meci. Ne respectam jucatorii si pe cei care iubesc fotbalul", a declarat Lucescu Jr.

TEATRU. Dinu "Vama" nu crede ca Mircea Lucescu are probleme din cauza accidentatilor Matuzalem, Brandao si Marica. "La Sahtior nu se cunosc accidentarile, au jucatori foarte buni. Daca nu joaca Brandao, intra atacantul de la echipa nationala a Ucrainei, care e calificata de mult la campionatului mondial. La noi ar fi fost mai dificil daca ne lipseau atatia jucatori", este de parere presedintele rapidist.

Pentru meciul din 1 decembrie, cu PAOK Salonic, conducerea clubului de sub Podul Grant a anuntat ca posesorii de abonamente la jocurile din campionat vor avea acces gratuit pe stadion.

ATAC LA JEAN PADUREANU
Reprezentantul Rapidului in Adunarea Generala a FRF, Constantin Zotta, a fost mandatat de Consiliul Director al clubului sa-l voteze pe Mircea Sandu la alegerile pentru functia de presedinte. Presedintele Dinu Gheorghe regreta insa ca giulestenii si-au pierdut locul din Comitetul Executiv. "Jean Padureanu si-a motivat candidatura prin faptul ca vrea sa iasa la pensie din Comitetul Executiv. Asta nu inseamna ca dumnealui, alaturi de Gheorghe Stefan, nu poate duce fotbalul romanesc pe cele mai inalte culmi. Steaua a fost rasplatita cu locul in Comitetul Executiv pentru sprijinul pe care i l-a acordat lui Mircea Sandu. Dar Steaua are si rezultate, este in cupele europene, iar Valeriu Argaseala stapaneste bine regulamentul. Nu este normal insa ca cei de la futsal sa decida pentru cei din Divizia A", este de parere Dinu "Vama".

×
Subiecte în articol: sport