x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Premier League: Gripa porcină loveşte Blackburn Rovers

Premier League: Gripa porcină loveşte Blackburn Rovers

26 Oct 2009   •   00:00

Jucătorii echipei Blackburn Rovers, David Dunn şi Chris Samba, au fost diagnosticaţi cu gripă A H1N1, iar oficialii grupării engleze se tem să nu fi fost contaminaţi cu acest virus şi alţi fotbalişti, informează Daily Mirror.



Potrivit sursei citate, jucătorii formaţiei Blackburn au făcut o serie de analize medicale, duminică. Vicecăpitanul David Dunn şi Chris Samba au gripă A H1N1 şi este posibil să îi fi contaminat şi pe alţi jucători din echipă, care prezintă deja simptome ale bolii. "Două cazuri de gripă porcină au fost confirmate şi alţi componenţi ai echipei s-au plâns că au simptome", a anunţat gruparea Blackburn, citată de Mediafax.

În Franţa, din cauza gripei porcine meciul Olympique Marseille - Paris Saint-Germain, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, a fost amânat. Partida nu s-a mai disputat după descoperirea a trei cazuri de gripă A H1N1 la parizieni. Mijlocaşul parizian Jeremy Clement a fost diagnosticat pozitiv cu acest virus, duminică dimineaţă, după Ludovic Giuly şi Mamadou Sakho.

×
Subiecte în articol: lumea