x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Presa cehă: Sparta are doi adversari, CFR şi gripa porcină

Presa cehă: Sparta are doi adversari, CFR şi gripa porcină

05 Noi 2009   •   00:00
Presa cehă: Sparta are doi adversari, CFR şi gripa porcină

Publicaţia cehă Tyden a titrat: "Sparta are doi adversari: CFR şi gripa porcină", înaintea meciului de astăzi, din etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa. "Gripa porcină sperie România precum Contele Dracula pe vremuri. Să ne aşteptăm la o mare de măşti de protecţie în tribune. Sparta s-ar mulţumi şi cu un punct, pe când românii nu", a comentat Tyden.



Cotidianul Sport a scris că Sparta Praga s-ar menţine în cursa calificării chiar şi cu o remiză în meciul din această seară: "Sub spectrul lui Dracula, Chovanec vrea puncte. Chiar şi un egal o menţine pe Sparta în cursa calificării. Sparta joacă la Cluj, oraş din Transilvania, regiune cunoscută pentru legenda Contelui Dracula".

Ziarul Hospodarske Noviny a notat că Sparta a venit la Cluj cu gândul de a-şi apăra locul doi în grupă. "Uitaţi de rezultatele slabe de campionat, acum se joacă în Europa!", este îndemnul publicaţiei amintite către jucătorii cehi.

Nova a subliniat că Sparta se află în faţa unei bătălii importante, care poate spori şansele de calificare: "Sparta vrea să confirme victoria cu 2-0 de la Praga. CFR a jucat neconvingător în campionat în ultima vreme. Va forţa Sparta plecarea antrenorului Conceicao? Vom vedea".

Sportovni Noviny a scris că "Spartanii merg să lupte la Cluj pentru speranţa calificării". "Sparta crede că poate repeta performanţa de acum două săptămâni, când nu le-a dat nicio şansă românilor, dar aceştia nu se gândesc decât la victorie", a menţionat cotidianul sportiv.

"Sparta vrea puncte de la Cluj pentru a păstra şanse de calificare", a titrat cotidianul Pravo: "Orice punct câştigat pe teren românesc e considerat un succes. Chiar şi o remiză e apreciată". Meciul CFR Cluj - Sparta Praga, din grupa K a Ligii Europa, este programat joi seară, la ora 22.05.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport