x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Presa italiană scrie că Mutu a fost pus pe lista de transferuri de Fiorentina

Presa italiană scrie că Mutu a fost pus pe lista de transferuri de Fiorentina

29 Apr 2010   •   00:00

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a fost pus pe lista de transferuri a grupării italiene, a anunţat, joi, agenţia de presă Ansa.

"Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mare are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012. În aceste zile, directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: «Mutu a făcut o mare greşeală. Vom discuta cu antrenorul Cesare Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici»", scrie agenţia de presă italiană.

Şi site-ul calciomercato.com a scris, joi, că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina. "Acum s-a sfârşit. Este inutil să ne mai ascundem după deget. Adrian Mutu şi Fiorentina se vor separa. Dacă cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus că viitorul echipei se numeşte Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere Il Fenomeno şi postului său de titular", scrie calciomercato.com.

Săptămâna trecută, atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

×
Subiecte în articol: redactie