x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Presiune mare pe "câini"

Presiune mare pe "câini"

de Daniel Stan    |    23 Mai 2009   •   00:00
Presiune mare pe "câini"
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact images

Managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, este de părere că echipa sa şi-a atins deja obiectivul, însă pentru Dinamo, dacă va rata titlul, va fi un adevărat dezastru. Meciul de mâine seară va începe la ora 20:30, în direct la GSP TV.



Statistica întâlnirilor directe, cinci la număr, spune că Dinamo nu a învins niciodată gruparea ialomiţeană, dar nici nu a pierdut la Urziceni. Sunt două succese ale trupei lui Dan Petrescu, însă ambele în Ştefan cel Mare. Motiv pentru managerul general al Unirii, Mihai Stoica, să fie circumspect înaintea partidei de mâine seară. "Nu avem motive să ne considerăm favoriţi. Dinamo nu a pierdut niciodată la Urziceni şi, mai mult, în acest sezon, în meciurile importante de pe teren propriu, cu Rapid şi CFR Cluj, nu am câştigat.

Nu mi-a plăcut nici ce am văzut la ultimele antrenamente. Băieţii par să se mulţumească cu puţin, iar asta nu e bine", a declarat oficialul ialomiţenilor.

"LA EŞEC, S-A TERMINAT!"

"Meme" a mai adăugat cu trimitere la adversarii din Ştefan cel Mare: "Partida este extrem de dificilă pentru Dinamo, nu pentru noi. Dacă ei ratează titlul va fi o adevărată tragedie, vor fi în prag de faliment. Presiunea mare este pe Dinamo. Totuşi, chiar dacă vom învinge, tot Dinamo rămâne favorită, are avantajul programului, mai are şi alte avantaje de care nu vreau să vorbesc". Conducătorii dinamovişti susţin, în parte, declaraţiile lui Mihai Stoica. "Dacă pierdem, e clar, campionatul s-a dus. Dar am fi cei mai proşti dacă am rata acest titlu", a spus preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea. Completat de administratorul delegat, Cornel Dinu: "Obligatoriu în acest meci este nevoie de dăruire, concentrare şi orgoliu. O victorie ne aduce mai aproape de titlu, dar şi un meci nul este bun".

Demontează "blatul"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, susţine că Timişoara şi Steaua nu se vor da la o parte din faţa ialomiţenilor în ultimele două etape. "Marian Iancu a spus ce a spus, dar eu am zâmbit. Cred că a fost o glumă. În primul rând, Timişoara chiar are şanse la titlu dacă îşi primeşte înapoi cele şase puncte.

La fel şi Steaua, care încă se luptă pentru Europa League", a spus "Meme".

Conducătorul revelaţiei Ligii 1 a mai adăugat că echipa sa este în grafic:

"La noi, a fost un ciclu de trei ani, răstimp în care principalul obiectiv era accederea într-o Cupă Europeană.

Acesta a fost atins încă din primul sezon, cu participarea în Cupa UEFA, iar în acest moment locul de Europa League este asigurat. Normal că ne-am dori o participare în Champions League, dar este extraordinar ce s-a realizat şi în aceste condiţii la Urziceni".

"Va fi o presiune extraordinar de mare pe Dinamo, care, într-o cursă solitară în acest campionat, poate termina pe locul secund"
Mihai Stoica - manager general Urziceni

×
Subiecte în articol: sport