x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pret pentru Chivu

Pret pentru Chivu

de Delia Gomoescu    |    21 Iul 2005   •   00:00
Pret pentru Chivu

Desi multa vreme a sustinut ca fundasul roman este netransferabil, AS Roma pare sa se fi razgandit. Gruparea "giallorossa" e dispusa sa-l cedeze pe jucator la Inter pentru 15 milioane de euro.

Acum cateva zile Gazzetta dello Sport scria ca Inter este gata sa realizeze "dubla" verii: aducerea lui Chivu si Cassano la Milano pentru 25 de milioane de euro. Intre timp, varianta a suferit unele modificari. Roma nu mai pare dispusa sa-l cedeze pe atacant, ci ar vrea sa-i propuna prelungirea contractului. Pentru asta are insa nevoie de bani, pe care i-ar putea dobandi in urma vanzarii lui Chivu.

OFERTA. Potrivit agentiei Sports, Andrea Pretti, impresarul internationalului roman, ar fi fost marti in cantonamentul de la Trigoria pentru a discuta cu oficialii Romei despre continua ofensiva a celor de la Inter asupra jucatorului. Desi pana acum Chivu fusese declarat in mai multe randuri netransferabil, conducerea "giallorossa" pare sa se fi razgandit si ar fi inaintat si pretul: 15 milioane de euro! Noua intorsatura i-a determinat pe conducatorii milanezilor sa stagneze tratativele cu Real Madrid pentru argentinianul Walter Sa-muel, care, in viziunea antrenorului Roberto Mancini, reprezinta doar a doua optiune. Prima ramane evident Chivu, "pentru ca poate fi folosit atat ca fundas stanga, cat si in centrul apararii".

CONFLICT. Un alt motiv pentru care jucatorul roman ar pleca este conflictul mai vechi cu Antonio Cassano. Chivu il considera pe atacantul Romei drept "un element perturbator" pentru echipa si a precizat in mai multe randuri ca nu mai doreste sa imparta vestiarul cu el si in sezonul viitor. De altfel, acum ceva vreme romanul le-a spus raspicat oficialilor clubului: "Ori eu, ori el!".

FACE POZE
Fotbalistul Cosmin Contra nu are un loc de titular la Atletico Madrid, dar si-a descoperit pasiunea vietii: fotografia. "Romanul profita de pauza dintre antrenamente pentru a face poze coechipierilor sai, fotografii care sa stea marturie in ceea ce priveste sedintele dure de pregatire ale antrenorului Carlos Bianchi", scrie Mundo Deportivo. Fotograful publicatiei spaniole, J.A. Sirvent, i-a imprumutat aparatul sau fundasului roman, apoi a tras concluziile: "Contra a uimit cu usurinta de care da dovada in a surprinde viata echipei prin intermediul obiectivului".

LA PALERMO
Presa italiana scrie ca Palermo este gata sa dea lovitura pe piata transferurilor, judecand dupa unele afirmatii ale presedintelui Maurizio Zamparini. Printre cei vizati s-ar afla in primul rand Fabrizio Miccoli, dar si Adrian Mutu, insa aceasta a doua varianta e destul de improbabila. Daca ar ajunge la formatia siciliana, "Briliantul" ar deveni coechipier cu un alt roman, Paul Codrea.
×
Subiecte în articol: sport chivu