x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Preţuri exorbitante.Efectul: lume puţină

Preţuri exorbitante.Efectul: lume puţină

de Jurnalul National    |    03 Oct 2007   •   00:00
Preţuri exorbitante.Efectul: lume puţină
Sursa foto: Christian Silva/

Stadionul Steaua nu a mai arătat ca la alte partide mari ale "roş-albaştrilor". Preţurile mari ale tichetelor au alungat o mare parte a suporterilor stelişti, care nu au mai dat buzna la arena din Bulevardul Ghencea, chiar dacă adversara Stelei s-a numit Arsenal Londra.

Stadionul Steaua nu a mai arătat ca la alte partide mari ale "roş-albaştrilor". Preţurile mari ale tichetelor au alungat o mare parte a suporterilor stelişti, care nu au mai dat buzna la arena din Bulevardul Ghencea, chiar dacă adversara Stelei s-a numit Arsenal Londra. Cu aproximativ o oră inainte de meci, văzănd că spectatorii nu se prea inghesuie la casele de bilete, conducerea Stelei a distribuit tichete gratuite unor membri ai galeriei, iar aceştia au incercat să le comercializeze.

BIŞNIŢĂ. Profitorii au incercat să văndă biletele de la peluză cu suma de 90 de lei, ele fiind la casă 100 de lei. Acest lucru a stărnit furia conducătorilor stelişti, care au incercat să-i gonească pe bişniţarii de ocazie cu ajutorul oamenilor de ordine. "Asta e sfidare! Nu se poate aşa ceva. E inadmisibil", a declarat un oficial al Stelei. Totuşi, cei aproximativ 15.000 de spectatori i-au incurajat pe "roş-albaştri", mai ales in repriza a doua, dar parcă nici scandările nu au fost ca altădată.

"Dacă marcam primii, eram extratereştri"

Infrăngerea in faţa liderului din Premier League i-a intristat pe fotbaliştii Stelei, care, cel puţin in repriza a doua, s-au ridicat la nivelul mult mai titratei echipe din Albion.

Deziluzie. "Am făcut un joc bun, rezultatul nu ne mulţumeşte. Eu zic că am jucat mai bine ca la Praga. La 0-0 am avut mai multe ocazii din care puteam marca şi cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Arsenal mi s-a părut o echipă la fel de puternică precum Real şi Lyon anul trecut, insă şi noi am acumulat ceva experienţă, de aceea am cedat mai greu, nu la scor", a spus Nicolae Dică.

Inlocuit in minutul 77, Rică Neaga a spus că rezultatul a fost frustrant. "Rezultatul este nemeritat. Am depus o muncă enormă şi este frustrant să pierzi intr-o asemenea manieră. Eu am spus că nu sunt extratereştri, iar dacă marcam noi primii, noi eram extratereştri", a spus Neaga. Huiduit de un stadion intreg la meciul din etapa a IX-a cu FC Vaslui, Ovidiu Petre a fost primit bine de suporteri. "Mă bucur că publicul m-a iertat şi nu m-a mai huiduit. Ne-am ţinut bine, dar din păcate am pierdut. Puteam să scoatem un egal, Arsenal n-a fost chiar atăt de puternică pe căt ne aşteptam", a declarat Petre.

Ionuţ Rada consideră că Steaua a ratat o şansă imensă, Arsenal nefiind nici pe departe acea sperietoare la care se aşteptau: "La fel ca şi colegii mei, cred că am fi putut obţine cel putin o remiză. Din păcate ne-am pripit in unele momente decisive ale jocului".

Dezamăgire. Unul dintre cei mai buni oameni ai roş-albaştrilor, fundaşul Eugen Baciu, a declarat că Arsenal era o echipă de bătut. "Nu au fost atăt de buni pe căt ne aşteptam. Am dat o replică peste aşteptări, dar a trebuit să ne recunoaştem invinşi. Am jucat totuşi cu liderul campionatului din Anglia", a declarat Baciu.

×
Subiecte în articol: sport