x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primera Division: Michael Laudrup îi ia locul lui Abel resino la Atletico Madrid

Primera Division: Michael Laudrup îi ia locul lui Abel resino la Atletico Madrid

22 Oct 2009   •   00:00

Danezul Michael Laudrup îl va înlocui pe spaniolul Abel Resino la conducerea tehnică a echipei Atletico Madrid, ca urmare a unei serii de rezultate nesatisfăcătoare, scrie Marca. "Atetico speră să ajungă la un acord cu danezul chiar în această după-amiază, deşi deocamdată nu sunt cunoscuţi termenii contractului".



Laudrup, în vârstă de 45 de ani, a mai antrenat o echipă spaniolă, pe Getafe, în sezonul 2007/2008, ajungând cu aceasta în finala Cupei Spaniei şi în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Danezul a mai pregătit echipele Brondby şi Spartak Moscova. "Trebuie să găsim cât mai rapid o soluţie, pentru că echipa nu merge bine. Nu putem continua astfel", a declarat, miercuri seară, preşedintele clubului Atletico, Enrique Cerezo. Abel Resino, în vârstă de 49 de ani, antrenează formaţia madrilenă din luna februarie.

 Atletico a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0, de Chelsea, în grupa D a Ligii Campionilor. În campionatul Spaniei, formaţia antrenată de Resino ocupă locul 15.

×
Subiecte în articol: sport