x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primul succes

Primul succes

19 Apr 2004   •   00:00

Razvan Lucescu a obtinut la Bistrita prima sa victorie „oficiala" din cariera de antrenor. Echipa de la poalele Tampei a luat o gura zdravana de oxigen dupa ce Steaua, FC National, Otelul si Universitatea Craiova i-au adus lui Lucescu jr. numai amaraciune.

FERICIT. Antrenorul „stegarilor" a stiut sa-l puna in valoare pe Buga, artizanul primei victorii din acest retur, care a reusit sa inscrie din nou dupa o abstinenta de 161 de zile. Brasovenii au fost la un pas de a retrai cosmarul egalarii trait in partida cu Universitatea Craiova. La 1-2, Coroian a ratat cu seninatate un penalty, ridicandu-i tensiunea lui „tata" Jean. „Astazi am avut noroc ºi ii multumim lui Dossey ca a aparat o lovitura de la 11 metri. Sunt convins ca va fi o lupta apriga pentru evitarea retrogradarii", a spus la finalul meciului Lucescu Jr.

DEZASTRU. Infrangerea bistritenilor, care au pierdut in fata Brasovului dupa 11 ani, il pune pe Jean Padureanu intr-o situatie critica. Formatia sa a ajuns la „ - 11" in clasamentul adevarului, in conditiile in care, peste doua etape la Bistrita soseste Steaua.

Silviu Stoica - Bistrita


Buga a devenit tatic

Cel mai bun om al meciului de la Bistrita, brasoveanul Mugurel Buga, a dedicat reusitele sotiei sale, Claudia. Fiica antrenorului secund Nelu Naghy i-a daruit de Pasti un baietel, care va purta numele Mihai Alexandru. „Sunt fericit ca am reusit sa inscriu din nou dupa o pauza atat de lunga. In ciuda pozitiei pe care o avem acum in clasament, consider ca nu vom retrograda. Sunt alte echipe mai slabe decat noi in Divizia A. Dupa ce am aratat in ultimele jocuri, meritam sa nu retrogradam. Primul gol este pentru sotia mea, iar cel de-al doilea pentru baietel", a spus Buga.

×
Subiecte în articol: sport