x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primul transfer pentru Steaua: Rafael Grzelak, de la Skoda Xanthi

Primul transfer pentru Steaua: Rafael Grzelak, de la Skoda Xanthi

30 Iun 2009   •   00:00

Steaua a realizat primul transfer al acestui "mercato" şi şi-a oferit o soluţie în plus pentru flancul stâng, acolo unde joacă internaţionalul polonez Rafael Grzelak. Fotbalistul de 27 de ani a venit de la echipa elenă Skoda Xanthi şi a fost o propunere a antrenorilor Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi. Noul stelist a efectuat deja vizita medicală în România şi va pleca foarte curând în Austria pentru a se alătura lotului "roş-albastru".



"Da, este adevărat! Am cumpărat un jucător de echipa naţională, e polonez. Am discutat cu Cristiano Bergodi şi cu Renzo Rossi şi am decis să-l cumpărăm. E mijlocaş şi sper să facă treabă bună. Eu nu ştiu mai multe despre el, antrenorii ştiu, eu doar îl plătesc", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali, potrivit gsp.

Venirea lui Grzelak la Steaua poate fi considerată o surpriză, întrucât numele vehiculate în ultimele zile fuseseră Cesinha şi Bozovic de la Rapid, Pepe, Thiago şi Dimitrov de la Levski Sofia. Polonezul are 27 de ani şi 1,76 metri înălţime, şi este cunoscut că înscrie destul de multe goluri pentru postul pe care joacă, acela de mijlocaş stânga. Noul jucător al Stelei a mai trecut pe la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogon Szczecin şi Boavista Porto.

×
Subiecte în articol: sport