x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Protasov a fost martor la dezastru

Protasov a fost martor la dezastru

de Mihai Igirosanu    |    Delia Gomoescu    |    09 Aug 2005   •   00:00
Protasov a fost martor la dezastru

Duminica seara, antrenorul Stelei, Oleg Protasov, a urmarit la fata locului ultimul meci oficial al campioanei Norvegiei inaintea partidei de maine seara, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Rosenborg a mai bifat o infrangere in campionat si pare in deriva totala. In fata a peste 14.000 de fani, chiar pe Stadionul "Lerkendal", adversara ros-albastrilor a cedat in fata celor de la Lillestroem cu scorul de 1-2. Golul gazdelor a fost marcat de Odergaard (’34). In minutul 24, golgeterul Helstad a ratat un penalty.

SCHIMBARE. La putin timp dupa meci, antrenorul Per Joar Hansen si-a anuntat demisia. "Jucatorii au nevoie de o schimbare. Sa speram ca acesta este lucrul de care au nevoie pentru a reveni pe linia de plutire", a declarat tehnicianul dupa luarea deciziei. Ieri a fost anuntat numele noului antrenor. Acesta este Per Mathias Hoegmo. Totusi, antrenamentul de ieri-dimineata al trupei din Trondheim a fost condus de unul dintre antrenorii secunzi. Rosenborg va sosi astazi in Bucuresti, la ora 14:40, urmand a se caza la Hotelul "Hilton Athenee Palace".

DOCUMENTARE. In ciuda esecului si a prestatiei slabe a norvegienilor, Protasov a vazut, in mare parte, formula de joc cu care Rosenborg s-ar putea prezenta miercuri seara in Ghencea: E. Johnsen - Riseth, Lago, Kvarme (’8 Basma), Dorsin - Strand, O. Berg, Eguren (’66 Winsnes) - Odergaard (’82 Braaten), F. Johnsen, Helstad. Rezerve in meciul cu Lillestroem, internationalii Basma si Winsnes vor fi titulari in meciul cu Steaua, ei urmand a-i inlocui, cel mai probabil, pe uruguayenii Lago si Eguren. Tripleta ofensiva va ramane la fel, Odergaard, Frode Johnsen si Helstad formand cel mai omogen compartiment ofensiv din liga norvegiana.

HOEGMO, CAMPION OLIMPIC CU FETELE
Directorul sportiv al lui Rosenborg, Rune Bratseth, a anuntat ieri numele noului antrenor al gruparii norvegiene: Per Mathias Hoegmo (foto). Succesorul lui Per Joar Hansen pe banca tehnica a formatiei din Trondheim a mai pregatit in trecut nationala U-21, dar si reprezentativa feminina a Norvegiei, alaturi de care a cucerit medalia de aur, in 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney. Ultima echipa de club antrenata de Hoegmo a fost Tromso, clasata in sezonul trecut pe locul 4 in prima liga. Recent, tehnicianul norvegian ocupa un post de consilier pe probleme de fotbal la televiziunea nationala NRK.

BILETE
De ieri au fost puse in vanzare bilete la pret intreg pentru meciul cu Rosenborg. Un tichet la peluze costa 20 de lei noi (200.000), la tribuna a II-a - 30 de lei noi (300.000), iar la tribuna I - 60 de lei noi (600.000). Pentru tribuna 0, pretul este de 150 de lei noi (1.500.000), iar pentru fotolii 300 de lei noi (3.000.000). Special pentru abonati, s-au pus in vanzare bilete cu pret redus: un tichet pentru peluze - 5 lei noi (50.000), iar pentru tribuna a II-a - 10 de lei noi (100.000). La tribuna I, pretul e de 20 de lei noi (200.000), iar la tribuna 0 - 50 de lei noi (500.000). Abonamentele pentru fotolii si pentru loje sunt valabile si la meciurile internationale.

TURUL 3 PRELIMINAR
Meciurile de azi
  • 21:00 Anorthosis (Cipru) - Glasgow Rangers (Scotia)
  • 21:45 Valerenga Oslo (Norvegia) - FC Bruges (Belgia)
  • 21:45 Wisla Cracovia (Polonia) - Panathinaikos (Grecia)
  • 22:05 Manchester United (Anglia) - Debrecen (Ungaria)
  • 22:05 Everton (Anglia) - Villarreal (Spania)
  • 23:00 Betis Sevilla (Spania) - AS Monaco (Franta)

    Celelalte 10 partide se vor disputa maine.
  • ×
    Subiecte în articol: sport