x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Protest - "Eliberati-i"

Protest - "Eliberati-i"

de Sorin Anghel    |    10 Noi 2005   •   00:00
Protest  -  "Eliberati-i"
  • Milena Jordanova (Sofia)
  • Alarmati de retinerea celor cinci suporteri dinamovisti in Bulgaria, reprezentantii celor mai importante galerii din fotbalul romanesc au participat ieri la un miting de protest (foto).

    TRASEU. Circa 500 de suporteri, sustinatori ai lui Dinamo, Steaua, Rapid, FC National, Petrolul Ploiesti si "U" Craiova, s-au intalnit in fata stadionului din Stefan cel Mare, de unde au pornit in mars catre Ministerul Afacerilor Externe. Chiar daca intre ei este o rivalitate uriasa, care se lasa de fiecare data cu batai, ultrasii au dat dovada de diplomatie. Uniti de acelasi scop nobil, suporterii au incercat sa obtina o noua aprobare pentru un miting care ar urma sa aiba loc vineri dimineata. "Eliberati-i" si "Libertate pentru suporteri" s-a scandat minute bune. "O sa protestam zilnic, daca trebuie, numai sa ii vedem acasa pe prietenii nostri", a spus unul dintre fanii lui Dinamo.

    PRELUNGIRE. Cei cinci suporteri romani trebuia sa fie audiati ieri, dar justitia bulgara a amanat acest lucru pana maine, pentru ca politistul agresat nu si-a revenit inca.

    AJUTOR
    Suporterii de la "Peluza Sud" au deschis ieri cateva conturi pentru a contribui la onorariul care trebuie platit avocatilor bulgari care ii vor apara pe cei cinci dinamovisti in fata judecatorului. Orice persoana care doreste sa-i ajute pe fanii retinuti in Bulgaria este rugata sa doneze bani in urmatoarele conturi deschise la Banc Post: cont lei: RO80BPOS70103366237ROL01, cont USD: RO91BPOS70103366237USD01, cod swift BPOSROBU, sucursala Militari.

    ×
    Subiecte în articol: sport