x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prunea: "Cred că Lăcă a făcut acest gest din dragoste pentru Steaua"

Prunea: "Cred că Lăcă a făcut acest gest din dragoste pentru Steaua"

22 Oct 2008   •   00:00

Florin Prunea, oficial al FRF, a comentat astăzi în exclusivitate pentru gsp.ro plecarea lui Marius Lăcătuş din Ghencea, fiind de-a dreptul şocat la auzul veştii că "Fiara" nu mai este antrenorul Stelei.



"Poftim? Nu mă aşteptam, sunt absolut uimit de decizia lui" a exclamat Prunea.

"Din punctul meu de vedere, Marius şi-a îndeplinit obiectivele din acest sezon şi era în grafic atat în Ligă, cât şi în campionat. Totuşi, îi înţeleg decizia, probabil că l-au durut reacţiile unor suporteri la ultimele jocuri. Chiar dacă mai avea şanse mici de a prinde locul 2 în Liga Campionilor, să nu uităm cine este Lyon, o echipă de mare valoare. În campionat Steaua chiar era în grafic şi de aceea nu-mi explic demisia lui" a spus Prunea.


"Eu sunt convins că deşi Steaua s-a retras la 2-0 cu Lyon, Lăcătuş a gândit exact invers. Câteodată însă, butonul stă în mâna jucătorilor. Ei au demonstrat în dese rânduri că au valoare, dar inconstanţa i-a costat. Chiar pot spune că fotbaliştii români prezenţi ieri pe teren şi-au făcut datoria. Cred că Lăcă a făcut acest gest din dragoste pentru Steaua.

Eu îl ştiu foarte bine, puţini cunosc faptul că el suferea până şi la meciurile de handbal ale Stelei, era extrem de dedicat. Sunt foarte curios cine o să vină acum ca tehnician, pentru că regulamentele reprezintă o problemă pentru Steaua. Oricum, "roş-albaştrii" pierd foarte mult prin această demisie. Păcat!" a încheiat trist Prunea.
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport