x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prunea: "Nu voi mai sta pe banca tehnică a lui Dinamo"

Prunea: "Nu voi mai sta pe banca tehnică a lui Dinamo"

23 Apr 2010   •   00:00

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a anunţat că nu va mai sta pe banca tehnică a echipei la meciurile din Liga I şi a precizat că decizia sa nu este legată de revenirea lui Ousmane N'Doye şi Marius Alexe în lotul primei echipe.

"Nu voi mai sta pe bancă. Nu e în fişa postului meu, e o decizie unilaterală. Atribuţiunile mele sunt stipulate în fişa postului meu. Am luat decizia de a nu mai sta pe bancă şi am comunicat-o factorilor implicaţi. Nu are legătură cu revenirea celor doi la prima echipă, nu ştiu cine a decis revenirea lor. Eu am fost adus aici în urma unor negocieri, nu am de ce să simt că nu sunt susţinut de conducere. Nu am nici un motiv să mă despart de Dinamo", a declarat Prunea la GSP TV.

Preşedintele dinamovist Nicolae Badea susţine însă că Prunea va mai sta pe bancă la meciurile oficiale, aceasta fiind una dintre atribuţiile sale. "Florin Prunea va sta în continuare pe bancă, este una dintre atribuţiile sale. El sau unul dintre ceilalţi colaboratori. Probabil că are şi alte probleme, mai importante decât să stea pe bancă", a spus Badea, la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: redactie