x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pulhac: "Am început perfect"

Pulhac: "Am început perfect"

01 Mar 2010   •   00:00

Dinamo are şase puncte după primele două etape din retur, dar fundaşul Cristian Pulhac susţine că CFR Cluj este în continuare mare favorită la titlu. "Deocamdată rezultatele ne avantajează, dar sâmbătă cu Ceahlăul avem un meci greu, după care urmează Steaua şi CFR Cluj. Am recuperat câteva puncte şi sperăm să o facem în continuare, campionatul este lung. A fost un început perfect pentru noi, dar CFR Cluj are prima şansă la câştigarea campionatului", a spus Pulhac.
Atacantul Adrian Cristea speră ca atmosfera din lot să se menţină şi după primul rezultat nefavorabil: "Noi suntem mai mereu pe marginea prăpastiei, deocamdată e linişte pentru că venim după nişte rezultate foarte bune, să vedem la primul semieşec sau eşec dacă vom fi la fel de uniţi".
Jucătorii Emilian Dolha, Marius Alexe, Cristian Pulhac şi Adrian Cristea, antrenorul secund Ionel Ganea şi managerul sportiv Florin Prunea au oferit flori angajatelor din cadrul FC Dinamo şi CS Dinamo, luni, la sala de trofee a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: redactie