x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Punctul revansei

Punctul revansei

15 Mar 2004   •   00:00

Sorin Cartu a incurcat formatia pe care a construit-o si de la care a plecat la jumatatea turului. Italianul Napoli a avut insa si ghinion la debut.

Intr-o asezare defensiva, Otelul a reusit un egal, dupa un meci in care mai mult s-a aparat. De partea cealalta, Craiova a fost absolut falimentara in faza ofensiva.

RATARI. McBreen a ratat sapte situatii de gol, iar Njock a tras de la 3 metri in nori! Sambata, Napoli s-a dovedit neinspirat cand a venit vorba de schimbari, inlocuind fundasii laterali, iar in minutele de prelungire a fortat cu un atacant de 18 ani, Ungureanu.

ATMOSFERA. Scandalurile dintre suporteri si conducere au scindat galeria in doua. Noua galerie "Craiova Maxima" a stat la tribuna a doua, dar nu si-a facut simtita prezenta, iar "rebelii" au stat la Peluza Nord. Acestia au afisat cateva bannere in care isi cereau drepturile: "Peluza Sud ne apartine" si "Peluza Sud - Ultrasi fideli, considerati rebeli". La peluza "Cristi Neamtu" au fost prezenti doar cativa pensionari, ideea lui Staicu dovedindu-se falimentara.
( MARIO MORCOV - Craiova )

Cartu: "Cu un ochi rad, cu altul plang"

Inaintea partidei, lui Cartu i-a fost oferit un fular al Stiintei de catre membrii galeriei. "Ma bucur ca am reusit sa obtinem un punct. Cu un ochi rad si cu altul plang. Mi-a placut ce a jucat Universitatea, dar au ratat prea mult", a spus Cartu. "Sunt multumit de jocul baietilor, dar asteptam mai mult de la Njock", a declarat Napoli. In pericol de a fi demis, italianul a anticipat: "Sper sa raman cat mai mult in fotbalul romanesc".

×
Subiecte în articol: sport