x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Quattroporte vine in Romania

Quattroporte vine in Romania

22 Apr 2004   •   00:00

Momentul mult asteptat de fanii celebrei marci de automobile sportive Maserati a sosit. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, va fi lansat oficial si pentru piata romaneasca ultimul model al italienilor, Quattroporte, masina ce a impresinat la toate Saloanele Auto din lume inca de anul trecut, cand a aparut pe piata mondiala.

SPECTACULOS. Italienii de la Maserati, impreuna cu Pininfarina, au reusit sa arate lumii o masina care imbina in mod perfect calitatile unei sportive de rasa (viteza, agilitate, reprize excelente) cu distinctia unei limuzine de lux, care este data de finisajele elegante si dimensiunile impresionante (aproximativ 5 metri lungime).

PUTERE. Un alt aspect impresionant al noului Maserati este motorul de 4,2 litri, cu 8 cilindri in V, care reuseste sa produca o putere de 400 de cai putere. De asemenea, 100 de kilometri pe ora in doar 5 secunde si o viteza maxima de 275 de kilometri pe ora sunt argumente care lasa cu gura cascata orice specialist in domeniul auto.

INCANTARE. „A fost ceva fantastic pentru mine sa desenez noul Quattroporte, mai ales ca tatal meu a proiectat primul Maserati de strada din istorie, in 1947", a declarat Sergio Pininfarina, designerul care s-a ocupat de ultimul model al casei italiene. De asemenea, pretul de aproximativ 110.000 de euro ii face doar sa viseze pe majoritatea iubitorilor de masini sport.

Catalin Fainisi


Maserati Quatroporte

Pret aproximativ: 110.000 euro, fara taxe
Cilindree: 4,2 litri, benzina
Putere: 400 CP
Consum mediu: necomunicat
Lungime: 5,05 metri
Latime: 1,89 metri
Inaltime: 1,43 metri
Viteza maxima: 275 km/h
Demaraj 0-100 km/h: 5,2 secunde
Capacitate rezervor: 90 litri

×
Subiecte în articol: sport