x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radu Voina: "Mi-e greu să aleg doar 14 jucătoare pentru meciul din Danemarca"

Radu Voina: "Mi-e greu să aleg doar 14 jucătoare pentru meciul din Danemarca"

05 Mai 2010   •   00:00

Antrenorul lui Oltchim, Radu Voina, a declarat, miercuri, că îi este foarte greu să stabilească un lot de 14  jucătoare pentru meciul tur cu Viborg, deoarece toate fetele fac totul pentru a evolua în finala Ligii Campionilor.

"Nu am stabilit încă lotul de 14 jucătoare, e foarte greu să o fac, pentru că fetele trec peste orice, dureri, accidentări, ca să lupte în finală. Uneori ajungi o dată în viaţă la asemenea nivel şi le înţeleg pe toate. Va trebui însă să aleg doar 14 handbaliste,cu care vom face deplasarea în Danemarca", a declarat Voina pentru agenţia Mediafax.

"În tur, va fi doar prima repriză a finalei, dacă pot spune aşa. A doua repriză va fi la Bucureşti. Sunt convins că vor fi două meciuri de luptă, aspre, iar şansele vor fi de partea echipei care va greşi mai puţin şi va fi mai lucidă", a mai spus Voina.

După revenirea din Danemarca, întreg lotul Oltchimului va fi cantonat în Bucureşti, până la jucarea partidei retur, din 15 mai. "Practic,  de duminică ne mutăm cu tot clubul la Bucureşti, pentru o săptămână. Ne vom antrena la Sala Polivalantă, doar seara, pentru că atunci e programat meciul retur", a încheiat Radu Voina.

Partida tur dintre Viborg şi Oltchim va avea loc sâmbătă, de la ora 17:15, la Herning, iar cea retur se va disputa la 15 mai, de la ora 20:45, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu" din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: redactie