x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radu Voina: "Vom încerca să facem minuni în returul cu Viborg"

Radu Voina: "Vom încerca să facem minuni în returul cu Viborg"

13 Mai 2010   •   00:00

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este sigur că elevele sale vor încerca să facă totul pentru a întoarce rezultatul din prima manşă a finalei Ligii Campionilor, pierdută cu scorul de 21-28 în faţa formaţiei daneze Viborg.

"Am disputat o primă repriză a finalei, sâmbăta trecută, la Herning. Spuneam înainte că, indiferent de rezultatul de acolo, această finală se va juca în două meciuri. Din păcate, diferenţa de pe tabela de marcaj a fost puţin neaşteptată, dar asta este viaţa. Fetele şi-au dorit foarte mult să scoată un rezultat bun şi probabil că din cauza acestei dorinţe prea mari de a face lucruri pozitive s-a greşit puţin mai mult decât ar fi trebuit", a spus Voina.

"Sper că fetele au uitat acea repriză, iar în scurt timp să se concentreze pentru al doilea meci. Sunt sigur că vor încerca să facă minuni. Va fi foarte greu, pentru că în faţa noastră se află campioana en-titre a Europei, cea care a jucat cinci finale în această competiţie. Pentru noi este prima finală, dar sper ca ele să reuşească să joace ceea ce ştiu cel mai bine", a mai declarat tehnicianul.

Radu Voina consideră că jucătoarele lui Oltchim merită să fie respectate pentru calificarea în finala Ligii Campionilor. "Indiferent de ceea ce se va întâmpla, aceste fete merită laude. Aceste fete sunt mult înaintea României, ca performanţă. Numai pentru acest lucru ar trebui respectate. Se uită că jucăm o finală de Liga Campionilor, se uită că venim din Vâlcea să jucăm la Bucureşti, pentru că nu avem o sală şi se uită că sunt foarte mulţi oameni care le admiră pe fete", a încheiat Voina.

×
Subiecte în articol: redactie