x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rafael Nadal își amână revenirea și e posibil să rateze prezența la Barcelona Open

Rafael Nadal își amână revenirea și e posibil să rateze prezența la Barcelona Open

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2023   •   14:05
Rafael Nadal își amână revenirea și e posibil să rateze prezența la Barcelona Open
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal are un obiectiv clar în sezonul 2023, prezența în plină formă fizică la Roland Garros, și nu este dispus să riște nimic pentru el. Motiv pentru care e posibil ca spaniolul să nu e prezinte la unele din turneele importante pe zgură, ce precede Grand Slam-ul francez.

Spaniolul în vârstă de 36 de ani a fost accidentat în cea mai mare parte a anului, câștigând doar unul dintre cele patru meciuri pe care le-a jucat. El a ratat prezența la Indian Wells și Miami Open, dar și Mastersul de la Monte-Carlo. După retragerea sa de la evenimentul monegasc, se părea că va fi apt pentru Barcelona Open 2023.

Cu toate acestea, publicația spaniolă Cadena SER relatează că Nadal ar putea să nu fie pregătit pentru Barcelona și că ar putea rata chiar și Openul Madridului din 2023. Obiectivul clar al spaniolului în 2023 este să fie pregătit pentru Roland Garros, unde poate lupta pentru al 23-lea său titlu de Grand Slam, iar potrivit antrenorului francez Patrick Mouratoglou, el va fi pregătit pentru acest turneu. Dar cele mai recente informații sunt îngrijorătoare.

"Echipa sa a confirmat pentru Cadena SER dificultățile prin care trece din cauza accidentării, deoarece nu este 100% refăcut. Acest lucru ridică îndoieli cu privire la datele revenirii sale pe teren, deoarece există zile în care se simte mai bine și altele în care nu."

"Ceea ce este clar este că, pentru a evita problemele viitoare, spaniolul intenționează să își amâne revenirea atât timp cât este necesar, căutând să se simtă din nou confortabil pe teren."

În prezent, Nadal figurează încă pe lista de înscrieri pentru Barcelona Open 2023 și ar trebui să ia o decizie în zilele următoare, deoarece turneul ATP 500 se va desfășura între 17 și 23 aprilie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rafael nadal Roland Garros