x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ramane Giulestiul pustiu? - La mana lui Razvan

Ramane Giulestiul pustiu? - La mana lui Razvan

de Sorin Anghel    |    19 Mai 2006   •   00:00
Ramane Giulestiul pustiu? - La mana lui Razvan

Viitorul clubului de sub Podul Grant este in ceata. Razvan Lucescu nu stie daca mai ramane sa lucreze cu patronul George Copos. O eventuala despartire a celor doi ar duce si la plecarea presedintelui Dinu Gheorghe.

Castigarea Cupei Romaniei nu i-a aruncat in culmea extazului pe rapidisti. Chiar daca antrenorul Razvan Lucescu a anuntat ca echipa sa nu mai este interesata de titlu, "pentru ca el este castigat dinainte de Steaua", giulestenii incearca totusi sa realizeze in premiera eventul.

CHEF. Dupa ce au ridicat trofeul plin cu laptele lui Jean Valvis, jucatorii Rapidului impreuna cu antrenorii si cu conducerea administrativa au petrecut la Restaurantul Quatro Stagione, din Parcul Herastrau. Sarbatoarea s-a intins pana la ora 4 dimineata si la ea a luat parte si antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu. De asemenea, nu a lipsit nici portarul lui Ajax Amsterdam, Bogdan Lobont, care inainte de a se transfera in Olanda a aparat poarta Rapidului.

PROBLEME. Razvan Lucescu a obtinut la Rapid primul trofeu din cariera sa de antrenor, aducand clubului de sub Podul Grant cele mai mari performante din istorie. Cu toate acestea, tehnicianul nu este hotarat sa isi continue munca in Giulesti. "Am trait satisfactii deosebite in acest an petrecut la Rapid, dar cele intamplate la inceputul sezonului mi-au lasat un gust amar si ma fac sa am retineri in ceea ce priveste viitorul meu la aceasta echipa", a declarat Lucescu Jr. In etapa a doua a turului, dupa ce giulestenii au remizat pe teren propriu cu FC Arges, scor 1-1, patronul George Copos l-a demis pe Razvan din functia de antrenor principal. Vicepremierul a revenit asupra deciziei sale doar dupa ce jucatorii au refuzat sa se mai antreneze.

EVENTUL
Jucatorii Rapidului isi doresc foarte mult sa castige si titlul de campioni si sa realizeze, astfel, primul event din istoria gruparii giulestene. "Asta depinde de noi, de Steaua si de Sportul. Speram la titlu, pentru ca suntem acolo, in fata", a spus capitanul Vasile Maftei. Si atacantul Daniel Niculae spera ca la 7 iunie, dupa ultima etapa a Diviziei A, sa aiba ocazia sa ridice un nou trofeu deasupra capului, insa considera ca Rapid are in prezent sansa a treia la castigarea campionatului. "Este greu ca Steaua sa se mai impiedice pana la final."

FAIR-PLAY
Infrangerea in ultimul act al Cupei Romaniei i-a facut pe jucatorii lui FC National sa izbucneasca in plans, cei mai afectati fiind Sapunaru si Shroj. Presedintele Consiliului de Administratie al clubului din cartierul Cotro-ceni, Constantin Iacov, a incercat sa-i imbarbateze pe elevii lui Cristiano Bergodi, felicitandu-i. Seful "bancarilor" a avut puterea sa ii felicite pe rapidisti si chiar a dat mana cu Dinu "Vama". Cei doi s-au impacat foarte usor dupa ce inaintea finalei au pornit un razboi psihologic pe seama controalelor antidoping.
×
Subiecte în articol: sport