x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ramona Maier, în lotul lui Oltchim pentru meciul tur cu Viborg

Ramona Maier, în lotul lui Oltchim pentru meciul tur cu Viborg

06 Mai 2010   •   00:00

Antrenorul lui Oltchim, Radu Voina, a anunţat, joi, lotul pentru meciul tur cu Viborg, care se va disputa sâmbătă, în Danemarca. Surpriza lui Voina este extrema Ramona Maier, revenită după o pauză de mai bine de două luni cauzată de o accidentare la un antrenament al echipei naționale.

În schimb, handbalistele Olena Vașciuk, Anastasia Pidpalova, Gabriella Szucs, Roxana Gatzel, Valentina Ardean Elisei și Mihaela Smedescu nu au fost reţinute în lotul pentru meciul tur, ca şi Tereza Pâslaru (revenită după ce a născut) şi Clara Vădineanu (accidentată).

Handbalistele care pleacă vineri dimineață spre Danemarca sunt: Paula Ungureanu și Talida Tolnai (portari), Oana Manea și Ionela Stanca (pivoți), Steluța Luca, Adina Meiroșu, Narcisa Lecușanu, Valeria Beșe, Patricia Vizitiu, Cristina Neagu și Reghyna Shymkute (linia de 9 metri), Ramona Maier, Iulia Puşcaşu și Adriana Nechita (extreme).

"Normal că fetele care nu sunt trecute în lot nu au primit vestea cu zâmbetul pe buze. Este şi normal să fie supărate, le înțeleg, toate au muncit şi s-au antrenat foarte bine. Ele se vor alătura lotului Oltchimului imediat după turul finalei. Toate jucătoarele au şansa să joace în retur, dar până atunci mai este destul", a declarat tehnicianul Radu Voina.

"Îmi pare foarte rău de vâlcenii care nu au putut să-și găsească un bilet pentru returul finalei. Îmi pare rău, în special, de cei care vin la sală meci de meci. Nu avem ce face, acestea sunt condițiile. Le promit vâlcenilor că vom sărbători împreună în centrul Râmnicului după marea finală, în cazul în care ne va ajuta Dumnezeu și vom reuși cea mai mare performanță a sportului românesc de echipe de după revoluție. Pe fete le simt pregătite de marea finală", a mai spus Voina.

Partida tur dintre Oltchim şi Viborg HK se va disputa la 8 mai, de la ora 17:15, iar meciul retur la 15 mai, la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: redactie