x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ranieri l-a pedepsit pe Mutu

Ranieri l-a pedepsit pe Mutu

20 Apr 2004   •   00:00

Chelsea poate face astazi un pas important catre finala Ligii Campionilor. In prima mansa a semifinalelor, londonezii joaca pe terenul lui AS Monaco, echipa care a scos din cursa pe Real Madrid.

Faptul ca evolueaza in deplasare nu constituie insa o problema pentru echipa miliardarului Roman Abramovici. Asta pentru ca in actuala editie a competitiei, Chelsea a castigat toate cele sase meciuri disputate departe de „Stamford Bridge".

SECETA. Potrivit tabloidului The Sun, antrenorul Claudio Ranieri nu il va folosi pe Adrian Mutu in partida de pe „Louis II". Tehnicianul italian intentioneaza sa-i titularizeze in atac pe Gudjohnsen si pe Crespo. „Mutu nu a reusit sa inscrie de mai mult de doua luni si a marcat doar un gol in ultimele 11 meciuri in care a evoluat. Este o mare dezamagire. A fost transferat de la Parma in schimbul a 16 milioane de lire sterline si sufera de o lipsa de forma si de incredere alarmante", scrie The Sun.

ABSENTE. Ranieri a decis sa nu-l foloseasca pe Mutu, dupa meciul de campionat cu Everton, scor 0-0, in care atacantul roman a ratat doua ocazii clare de gol. La Chelsea nu vor evolua nici Damien Duff si William Gallas, accidentati, in timp ce, de cealalta parte, singura absenta din tabara lui Didier Deschamps este cea a lui Sebastien Squillaci.

Delia Gomoescu

580.000 de lire sterline de caciula

The Sun scrie ca jucatorii de la Chelsea vor acumula prime de cate 580.000 de lire sterline daca vor castiga Liga Campionilor. In cazul realizarii acestei performante, Roman Abramovici va trebui sa scoata din buzunar, per total, suma de 12,76 milioane de lire sterline. Pana acum fiecare fotbalist de la Chelsea a castigat cate 305.000 de lire sterline, doar din prime. Daca vor elimina pe Monaco, londonezii vor mai primi 75.000, iar pentru castigarea finalei alte 200.000.

×
Subiecte în articol: sport