x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid a intrat in moarte clinica

Rapid a intrat in moarte clinica

26 Apr 2004   •   00:00

In frunte cu presedintele Ioan Becali, care a preferat sa stea retras, aproape afundat in scaun, Rapidul a venit cu o atitudine umila la Brasov.

Cu jucatori tematori si confuzi, asistati de un antrenor parca mai resemnat ca niciodata. „Nu jucam nimic!", a spus la pauza fostul impresar, pentru ca in minutul 75 sa paraseasca iritat arena, afisand o mina scarbita. Rapid isi continua seria mizerabila.

MEDIOCRITATE. In tot meciul, giulestenii au avut o singura ocazie importanta, la scorul de 1-0, cand Sabin Ilie n-a putut inscrie in minutul 78, desi era singur cu portarul Dossey. „Imi cer scuze fata de suporteri si coechipieri. Eu am pierdut acest meci", a spus la final atacantul rapidist, dar el a fost taxat de antrenorul Viorel Hizo: „Trebuia sa marcheze, nu sa-si ceara scuze tardive".

RESPONSABILITATE. Tehnicianul Rapidului a lansat la finalul meciului o acuza generala la adresa jucatorilor. „Asteptam de la jucatori sa se concentreze, dar numai Rapidul poate primi astfel de goluri. Multi fotbalisti cred ca pot sa se complaca in aceasta situatie si ca pot juca oricum la Rapid. E nepermis sa faci totul pentru a apara blazonul acestui club", a conchis Hizo.

SUCCES. Razvan Lucescu a obtinut prima sa victorie la carma echipei brasovene, pe teren propriu, fiind felicitat imediat dupa meci, telefonic, de tatal sau, Mircea. „Important e sa ne gandim deja la meciul de sambata", a spus Lucescu dupa meci.

S-au primit banii in vestiar

Patronul brasovenilor, Ioan Neculaie, a achitat primele imediat dupa finalul intalnirii, chiar in vestiar. Fotbalistii pregatiti de Razvan Lucescu au intrat in posesia a jumatate din restantele financiare din acest campionat. Neculaie le-a promis ca restul banilor vor fi virati la sfarsitul campionatului sau in momentul in care echipa va fi sigura ca a evitat retrogradarea. „Imi scot palaria in fata jucatorilor, care au inteles ca suntem intr-o situatie foarte delicata si trebuie sa jucam cu determinare", a precizat antrenorul.

Au venit si „aristocratii"

Impacarea dintre Ioan Becali si sustinatorii Rapidului a fost confirmata la meciul de sambata. In tribuna oficiala a stadionul din Brasov au luat loc 30 de membri ai „Clubului Aristocratic Rapid", grupare care dupa infrangerea cu Farul il criticase dur pe presedinte. Acestora, in marea majoritate oameni trecuti bine de prima tinerete, li s-a pus la dispozitie un autocar si le-au fost achitate biletele de intrare la meci. Inainte de startul partidei, intre acestia si Becali au avut loc dese schimburi de amabilitati.

×
Subiecte în articol: sport