x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - CFR CLUJ 1-0 / Raman fara vedeta?

RAPID - CFR CLUJ 1-0 / Raman fara vedeta?

de Mihai Igirosanu    |    21 Noi 2005   •   00:00
RAPID  -  CFR CLUJ 1-0 / Raman fara vedeta?

Fara spectatori, giulestenii au reusit sa obtina o victorie extrem de importanta in fata uneia dintre cele mai disciplinate si incomode echipe a campionatului, CFR Cluj.

Sambata seara, bucuria suporterilor rapidisti pentru victoria in fata clujenilor a fost umbrita de informatia conform careia cel mai iubit jucator al Rapidului, Daniel Niculae, va pleca peste putin timp la echipa greaca AEK Atena. Informatia n-a fost confirmata de vicepremie-rul George Copos, care a spus doar ca Niculae costa 3,3 milioane de dolari si poate pleca "doar cand aceasta suma va fi varsata in contul clubului".

DECISIV. Vedeta de langa Podul Grant a decis disputa dintre trupele lui Razvan Lucescu si Dorinel Munteanu. In minutul 23, "Nico" a fost gasit excelent de Mugurel Buga si l-a executat cu sange rece pe Martin Tudor. Pana la final, Rapid a reusit sa controleze jocul cu autoritate, singurele emotii ale gazdelor aparand cu cinci minute inainte de ultimul fluier, cand Anca putea egala dupa o centrare a lui Coroian.

MULTUMIT. Dupa meci, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a aratat foarte satisfacut de rezultat si de modul in care a evoluat echipa sa. "Am controlat mare parte din acest meci si chiar am fi putut face 2-0. Rezultatul este meritat. In campionat tinem aproape de echipele de pe primele locuri, pentru a vedea ce se intampla. Mai sunt 17 etape si incercam, cum putem, sa mergem cat mai departe in cele trei competitii. In conditiile in care noi am fost si dezavantajati si au fost si mai multe scandaluri." De partea cealalta, destul de abatut, Dorinel Munteanu a spus: "Din pacate, nu am putut repeta evolutia din meciul cu Steaua. Nu vreau sa ma scuz, dar am avut si noi patru absente in echipa, iar inlocuitorii nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Nu pot sa fiu multumit nici de rezultat si nici de jocul nostru".

L-AU DORIT PE DORINEL
Patronul Rapidului, vicepremierul George Copos, a fost unul dintre cei mai activi "suporteri" in lipsa suporterilor. El l-a incurajat zgomotos pe Daniel Niculae la aproape orice faza si, dupa meci, a declarat: "Am tinut sa-l felicit pe Dorinel si vreau sa afirm in premiera ca l-am dorit la Rapid in vara. Ne-am trezit prea tarziu din pacate, iar el s-a dus la Cluj". Antrenorul CFR-ului, Dorinel Munteanu, a confirmat: "Au fost discutii cu Copos, dar nu mai conteaza ce a fost. Acum sunt la Cluj, am un contract si vreau sa fac o treaba cat mai buna. Avem o echipa de potential si obiectivul este sa ne batem sezonul viitor pentru cupele europene".
×
Subiecte în articol: sport