x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos dezminte vanzarea echipei

Rapid - Copos dezminte vanzarea echipei

20 Sep 2005   •   00:00

Zvonurile din ultimele zile privind dorinta patronului lui Sahtior Donetk, miliardarul Rinat Ahmetov, de a cumpara actiuni la Rapid au fost infirmate ieri de George Copos.
"FC Rapid este o fundatie nonprofit, iar fundatiile nu au actiuni si nu se pot vinde. Nu m-am gandit niciodata sa renunt la Rapid. Am venit aici pentru ca echipa aceasta a fost oropsita o viata intreaga. Steaua si cu Dinamo au impins-o cand au vrut ele in Divizia B si am venit cu convingerea ca odata si odata o sa le batem si o sa castigam campionatul", a spus patronul Rapidului. "Inca nu m-am gandit serios la transformarea in societate pe actiuni, pentru ca in fiecare aduc de acasa cateva milioane de euro. Iar daca punem pe bursa, acea societate trebuie sa aiba profit in ultimii trei ani de zile. Iar Rapid e deocamdata in pierdere", a adaugat Copos.

MIRCEA LUCESCU. Dupa meciul cu Pandurii, atat presedintele Dinu Gheorghe, cat si antrenorul Razvan Lucescu au declarat ca nu au auzit despre aceasta posibilitate. Mai tarziu, intrat in legatura directa prin telefon la Recursul Etapei, antrenorul lui Sahtior, Mircea Lucescu, a dezmintit si el zvonul. "Daca Ahmetov avea aceasta intentie, era imposibil sa nu ma contacteze. Spun asta pentru ca niciodata nu a luat vreo hotarare fara sa se consulte cu mine. Nu stiu de unde au aparut acest zvon, dar va spun sigur ca nu e adevarat", a spus Lucescu.

×
Subiecte în articol: sport