x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / De la Copos, cu dedicaţie, 300.000 de euro!

RAPID / De la Copos, cu dedicaţie, 300.000 de euro!

de Marius Mihalcea    |    25 Feb 2009   •   00:00
RAPID / De la Copos, cu dedicaţie, 300.000 de euro!

În pericol să piardă toţi jucătorii după modelul Dani Coman, principalul acţionar al grupării de lângă Podul Grant le-a achitat ieri elevilor lui Marian Rada salariile pe luna decembrie.



“Începând cu data de 27 februarie, orice jucător rapidist poate depune documentele pentru a deveni liber de contract, pentru că nu a fost plătit. Îi anunţ, astfel, pe acţionari că este posibil să nu mai avem jucători la primul meci din 1 martie, cu Gloria Bistriţa”, avertiza, săptămâna trecută, directorul general, Grigore Sichitiu.

TAHER, IARĂŞI ABSENT

Iar dacă pe Fathi Taher, nimeni altcineva decât personajul care a susţinut sus şi tare că doreşte să cumpere clubul, l-a lăsat complet rece, semnalul de alarmă tras de Sichitiu şi-a găsit ecoul în birourile lui George Copos. “Astăzi intră în conturile jucătorilor salariile pe luna decembrie. Totul este rezolvat, nu putem să pierdem jucătorii din această cauză. Rapid trebuie să înceapă cu bine campionatul”, a anunţat ieri principalul acţionar al “alb-vişiniilor”. Achitarea salariilor restante nu este însă singura problemă de natură financiară rezolvată de Copos. “S-a plătit şi acea sumă către Bacău şi putem fi programaţi. Nu mai este o problemă acea datorie.” Dacă nu şi-ar fi stins datoria către FCM Bacău, de aproximativ 12.000 de euro, reprezentând contribuţia de solidaritate pentru transferul fundaşului Ştefan Mardare, Rapid nu ar fi fost programată în prima etapă a returului şi ar fi pierdut la masa verde, scor 3-0, meciul cu Gloria Bistriţa. “Mai avem însă o gaură de circa 17 milioane de euro şi încercăm să ieşim din ea”, a încheiat Copos.

Valvis, favorit?

Tot ieri, George Copos a lăsat să se înţeleagă faptul că nu exclude varianta de a-i vinde clubul lui Jean Valvis. “Mă voi orienta către alţi cumpărători din momentul în care domnul Taher semnează rezilierea contractului din luna februarie a anului trecut, fiindcă este nevoie de ceva scris. În ceea ce priveşte viitorul proprietar al clubului, sunt de părere că la Rapid ar trebui să vină un rapidist. Un om care să vină cu sufletul şi care să cunoască spiritul Rapidului. Despre domnul Negoiţă nu ştiu ce să spun”, a afirmat Copos. “E o declaraţie corectă a domnului Copos. Sper să finalizăm cu succes negocierile dintre noi”, a replicat Valvis, în prezent doar unul dintre acţionarii minoritari ai clubului.  

×
Subiecte în articol: sport copos