x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: Fără Coman la Wolfsburg

Rapid: Fără Coman la Wolfsburg

de Delia Gomoescu    |    17 Sep 2008   •   00:00
Rapid: Fără Coman la Wolfsburg

Deşi a fost inclus pe lista UEFA de către conducerea giuleştenilor, Dani Coman nu va face deplasarea în Germania, la Wolfsburg, unde Rapid va juca mîine în primul tur al Cupei UEFA.



Deşi a fost inclus pe lista UEFA de către conducerea giuleştenilor, Dani Coman nu va face deplasarea în Germania, la Wolfsburg, unde Rapid va juca mîine în primul tur al Cupei UEFA. Mai mult, portarul a fost trimis la echipa a doua pentru că a refuzat încă o dată să semneze prelungirea contractului cu gruparea alb-vişinie.
Directorul general al giuleşte    mţii: “Rapid nu are nici o problemă cu portarii, are o problemă doar cu Dani Coman. Rapid a avut multă răbdare cu el, a aşteptat, a făcut multe oferte, tocmai pentru că este vorba despre Dani Coman. Dar atît timp cît el refuză să semneze prelungirea contractului, noi, conducerea, am căzut de acord să-l trimitem la echipa a doua, pentru a crea o atmosferă cît mai bună la prima formaţie. Am luat această hotărîre pentru că prin prezenţa lui în lot punea o presiune foarte mare asupra celorlalţi portari pe care îi avem”. În plus, Zotta susţine că Rapidul n-a avut niciodată vreo ofertă de transfer pentru Dani Coman. “Vreau să lămurim un lucru. Nu avem de ce să regretăm că nu i-am dat drumul lui Coman pentru simplul motiv că n-am avut ofertă nici măcar de un euro pentru el. Nici în vară, nici în iarnă, deloc!”.


În Germania, la luptă

Directorul general al giuleştenilor s-a declarat încrezător în şansele Rapidului de a face un rezultat bun la Wolfsburg, deşi echipa antrenată de Jose Peseiro nu poate conta pe mai mulţi jucători. Însuşi tehnicianul giuleştenilor este optimist şi spune că merge în Germania să lupte pentru victorie. “Nu vrem să ne mai gîndim la eşecul cu Unirea. Acum pregătim alt meci, de o importanţă mult mai mare. Toţi jucătorii apţi trebuie să fie pregătiţi pentru că ne aşteaptă un meci dificil. O să aleg cei mai în formă fotbalişti pentru unsprezecele de start. Mergem în Germania să luptăm. E normal ca cei care nu evoluează să fie dezamăgiţi, ar fi culmea să fie fericiţi că nu joacă”, a declarat Peseiro.


Nu se teme

Chiar dacă Rapidul a ieşit şifonat din ultimele jocuri, antrenorului Jose Peseiro nu îi este teamă că ar putea fi dat afară. “Nimeni nu-mi poate schimba convingerile şi în nici un caz nu lucrez cu frică. Echipa are nevoie de timp, pentru că un grup puternic se construieşte în timp. Eu cred că atunci cînd se va încheia sezonul, echipa mea va fi campioană! Am trei portari la dispoziţie, nu pot să schimb omul dintre buturi de fiecare dată. Ar fi o mare greşeală. Asta ar însemna că ar trebui să fiu şi eu schimbat, pentru că eu sînt responsabil de rezultatele echipei”, a spus tehnicianul portughez.

×
Subiecte în articol: sport coman