x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid, fără puncte, fără Europa League

Rapid, fără puncte, fără Europa League

de Mihai Igirosanu    |    26 Apr 2010   •   00:00

Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste euforia victoriei din derby-ul cu Steaua şi, conform tradiţiei, au făcut un meci slab la Galaţi, acolo unde nu au reuşit decât o remiză albă. Partida a venit la o zi după ce Comisia de Recurs a confirmat că Rapid a pierdut cu 0-3 celebrul meci cu FC Timişoara.

Rezultatul de 0-0 îi scoate, practic, pe rapidişti din lupta pentru un loc de Europa League. "Din păcate, şansele noastre pentru Liga Europa sunt nule acum. Ne bazam pe trei puncte la Galaţi şi apoi urma meciul cu Dinamo. Deşi am controlat jocul, nu am avut sarea şi piperul în faţa porţii, nu am avut sclipire", a spus, după meci, antrenorul Ioan Andone.

Despre viitorul echipei şi al său, tehnicianul "alb-vişiniilor" a mărtu­risit: "Dacă nu prinde Liga Europa este varianta întineririi masive a lotului, iar în cazul în care se va califica în Europa trebuie transferaţi patru-cinci jucători de valoare. Cât despre situaţia mea, trebuie să dau un răspuns până la 31 mai, la o săptămână după terminarea campionatului. Totuşi, chiar dacă eu vreau să rămân, trebuie ca în primul rând şi ei să dorească să mă ţină".

Prezent la Galaţi, acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat: "Un rezultat care ne mulţumeşte după desfăşurarea jocului. Oţelul Galaţi are echipă bună şi cred că putea să câştige acest joc. Nu acesta este Rapidul, am prins o zi foarte proastă".

×
Subiecte în articol: sport