x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid, in cautarea Gloriei

Rapid, in cautarea Gloriei

01 Mai 2004   •   00:00

Dupa trei infrangei consecutive, presedintele Ioan Becali asteapta un succes la scor al Rapidului astazi in fata bistritenilor, aflati, la randul lor, intr-o situatie critica.

Asta ar insemna si o premiera pentru actualul antrenor, Viorel Hizo, care are doua esecuri la activ de cand a revenit pe banca tehnica a „visiniilor".

EXEMPLU. „Sunt nemultumit de atitudinea unor jucatori care nu se concentreaza indeajuns la antrenamente. Aici nu este Sportul Studentesc, unde se joaca din placere, ci Rapid, unde se joaca pe bani multi. Sa ia exemplul echipei nationale si mentalitatea jucatorilor care au avut o mare ambitie sa invinga vicecampioana mondiala Germania", a declarat Viorel Hizo.

SCHIMBARI. Asa cum a anuntat si Ioan Becali, cativa dintre titularii de pana acum vor trece pe banca de rezerve. Este vorba de Dolha, Ziyati si Sabin Ilie, care vor lasa, aproape sigur, locul lui George Curca, Godfroid si Iacob. „Pana la sfarsitul campionatului, toata lumea va avea sansa sa demonstreze ce poate", a comentat Hizo. De asemenea, cel poreclit „Dulaul" va schimba si sistemul de joc 3-5-2 folosit de la venirea sa, urmand a trece la 4-4-2.

SANSE. Aflata intr-o situatie foarte grea, Gloria Bistrita va incerca sa dea lovitura in Giulesti. In tur, ardelenii au pus piedica unei echipe aflate pe val la momentul respectiv, reusind un 2-2 in zece oameni, dupa ce Rapid condusese cu 2-0. „Chiar daca ei trec printr-o situatie delicata acum, au prima sansa. Dar si noi o avem pe a noastra si vom incerca sa profitam", a spus presedintele Gloriei, Jean Padureanu.

„Aud ca ne vor bate la scor, dar de la vorbe la fapte este totusi o distanta. Sper sa nu mai existe suspiciuni si ironii ca de fiecare data" Jean Padureanu, presedinte Gloria
×
Subiecte în articol: sport