x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - “Numai prostii!”

RAPID - “Numai prostii!”

de Marius Mihalcea    |    12 Mar 2008   •   00:00
RAPID - “Numai prostii!”

Principalul acţionar al “vişiniilor”, George Copos, a negat ieri faptul că Fathi Taher i-a virat deja într-un cont suma de 40.000.000 de euro.

Principalul acţionar al “vişiniilor”, George Copos, a negat ieri faptul că Fathi Taher i-a virat deja într-un cont suma de 40.000.000 de euro.

 

 

Încă de când RTV a lansat informaţia potrivit căreia Fathi Taher s-a înţeles cu George Copos să preia 80% din pachetul de acţiuni al societăţii FC Rapid SA, părţile implicate în presupusa afacere au dat tot felul de declaraţii contradictorii.

 

 

NEBULOASĂ. La început, atât omul de afaceri iordanian, cât şi Copos au dezminţit categoric. “Nu o să vin niciodată patron la Rapid, ci poate doar acţionar”, a spus Taher. “Infirm categoric zvonul vânzării echipei Rapid”, a afirmat Copos. Câteva zile mai târziu, după ce Griro SA, firmă aflată în proprietatea lui Taher, a încheiat însă un contract de sponsorizare pe cinci ani cu Rapid, în valoare de un milion de euro, finanţatorul grupării de lângă Podul Grant a avut o altă poziţie. “Am tot respectul pentru Fathi Taher, un industriaş adevărat! Când vom face însă ceva, dacă vom face, vă vom anunţa”, a spus Copos. Taher s-a înscris, la rândul lui, la cuvânt: “Cred că domnul Copos nu are curajul să se despartă de Rapid. Îi reamintesc că are 40.000.000 de euro într-un cont şi că doar mai trebuie semnate actele. Eu voi avea 80% din acţiunile clubului, iar el, 20%”. Răspunsul lui Copos nu s-a lăsat aşteptat. “Nu este nimic adevărat, sunt numai prostii! Nu mai credeţi toate prostiile! Parcă aţi fi copii, cum auziţi ceva, cum o luaţi de bună”, a declarat ieri cel care se află în fruntea clubului giuleştean de mai bine de 15 ani. Altfel, patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, şi el interesat să cumpere Rapidul, însă abia din vară, ştie de ce “scârţâie” echipa: “Copos şi galeria sunt într-un divorţ continuu. El, de când a ajuns acolo, de atâta amar de vreme, nu a înţeles nimic. Pe suporterii rapidişti nu-i interesează cupele şi campionatele, ci relaţia sufletească dintre ei şi echipă”, a spus Iancu, fan declarat al grupării feroviare.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport rapid copos