x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - PANDURII 3-0 / Au luat lumina de la "lanterna"

RAPID - PANDURII 3-0 / Au luat lumina de la "lanterna"

19 Sep 2005   •   00:00
RAPID  -  PANDURII 3-0 / Au luat lumina de la "lanterna"

Pandurii au demonstrat inca o data ca sunt cea mai slaba echipa din Divizia A, reusind prima faza mai periculoasa in fata Rapidului abia in minutul 89.
Dupa victoria categorica de aseara, giulestenii au urcat pana pe locul 7 in clasament, de pe care vor aborda derby-ul de duminica viitoare cu Dinamo. "A fost un meci foarte bun, cu o prima repriza excelenta si cred ca trebuia sa avem 5-0 la pauza. Poate daca era 3-0 la pauza aveam emotii, dar baietii au facut tot posibilul sa faca 3-0 in repriza a doua. Lasand gluma la o parte ratam foarte mult si asta arata starea in care traim, prea mult stres, prea multa presiune chiar si atunci cand nu este cazul", a declarat, dupa meci, Razvan Lucescu.

ACTIUNI. Inaintea meciului, surse din clubul giulestean au dezvaluit ca patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, este interesat sa cumpere actiuni la Rapid. Presedintele Dinu Gheorghe a infirmat insa aceasta varianta, iar Razvan Lucescu a spus ca nu a discutat cu tatal sau, antrenor la Sahtior, despre acest subiect.

×
Subiecte în articol: sport