x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Schimbare de strategie

Rapid - Schimbare de strategie

de Mihai Igirosanu    |    17 Iun 2007   •   00:00
Rapid - Schimbare de strategie
Sursa foto: ALEXANDRU HOJDA./

Recunoscut drept un patron căruia ii place să pună presiune asupra băncii tehnice şi să se implice foarte atent in transferuri, George Copos a promis că le va oferi libertate de mişcare noului antrenor, Cristiano Bergodi, şi directorului sportiv, Viorel Moldovan.

Copos le lasă mănă liberă lui Bergodi şi lui Moldovan

Recunoscut drept un patron căruia ii place să pună presiune asupra băncii tehnice şi să se implice foarte atent in transferuri, George Copos a promis că le va oferi libertate de mişcare noului antrenor, Cristiano Bergodi, şi directorului sportiv, Viorel Moldovan.

După două zile de negocieri purtate la Roma, antrenorul Cristiano Bergodi a semnat vineri seară contractul cu Rapid in prezenţa directorului sportiv al grupării giuleştene, Grigore Sichitiu. Team-managerul rapidist, colaboratorul apropiat al lui Bergodi, Renzo Rossi, a explicat de ce semnarea acordului a fost amănată. "Condiţia potrivit căreia nu va fi văndut nici un jucător şi vor fi transferaţi trei fotbalişti noi a trebuit scrisă in contract. Am insistat, pentru că echipa trebuie intărită", a declarat Rossi. Noul antrenor din Giuleşti va veni in Romănia măine după-amiază.

PROMISIUNE. In aşteptarea antrenorului italian, patronul George Copos a dat asigurări că işi va schimba radical atitudinea vizavi de conducerea tehnică a echipei. "De la Rapid au plecat jucători de 31-33 de ani. Vrem să intinerim lotul şi să aducem jucători de 23, 24, maximum 25 de ani. Pănă acum ne-am despărţit de Ganea şi de Bădoi, a venit Grigorie, de la care aştept mult, şi urmează să mai luăm trei jucători. Din punctul nostru de vedere nu mai pleacă nimeni. Numai dacă avem oferte foarte bune din străinătate şi inlocuitori peste nivelul lor, vom mai da drumul la jucători. Incepănd de astăzi, de cine vine şi de cine pleacă se ocupă Bergodi şi Viorel Moldovan", a declarat ieri Copos.

Printre jucătorii doriţi cu insistenţă in Giuleşti de Bergodi este mijlocaşul de la FC Naţional, internaţionalul de tineret Ovidiu Herea.

TRANSFERURI. Deşi italianul susţine că a discutat deja cu preşedintele "bancarilor", Constantin Iacov, transferul lui Herea pare destul de puţin probabil. Principalul impediment il constituie preţul extrem de piperat solicitat de Iacov. "Ştiţi căt vreau pe Herea: 3 milioane de euro. Dacă nu am banii ăştia, fotbalistul nu pleacă nicăieri", a anunţat boss-ul echipei retrogradate in Liga 2. De asemenea, mediatizatele achiziţii ale jucătorilor de la Sportul Studenţesc, Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, par şi ele in aer. "Prin presă circulă multe zvonuri, ba despre Tibi Bălan, ba despre Dacian Varga. Nu cred că George Copos şi-l doreşte pe Tiberiu Bălan sau pe Dacian Varga", a declarat patronul "studenţilor", Vasile Şiman. In privinţa programului de pregătire, Rapid şi-a perfectat un amical contra francezilor de la Sochaux, la data de 14 iulie, la Alle, in Elveţia.

×
Subiecte în articol: sport