x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Război Steaua - FRF după meciul naţionalei U-23

Război Steaua - FRF după meciul naţionalei U-23

11 Mar 2010   •   00:00

Clubul din Ghencea a intrat din nou în conflict cu oficialii FRF după ce Bogdan Stancu nu a fost lăsat să vină la selecţionata U-23 pentru meciul de miercuri cu Italia. Luni, Steaua a anunţat că fotbalistul este indisponibil din cauza unei contracturi, dar patronul Gigi Becali a recunoscut a doua zi că el nu a fost de acord cu prezentarea la un meci fără miză.

"E păcat pentru un băiat tânăr să se comporte aşa. E foarte greu să mai fie convocat dacă a refuzat o dată naţionala. Am mers pe buna credinţă a domnului Argăseală. Aşteptăm să vedem dacă va juca mâine şi vedem ce decizie vom lua. E o chestie de onoare şi de mândrie pentru fiecare club să îşi dea jucătorii la naţională. Nu este obiectul nostru să penalizăm cluburile", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, la GSP TV.

„M-a deranjat cum a reacţionat FRF-ul. Adică ei sunt poliţaii şi aşteaptă să vadă acum dacă joacă sau nu Stancu. Îi dă Lucescu sau Lupescu bani lui Bogdan Stancu să joace? Ce meci era ăsta? Jucătorul a avut o mică întindere, ce trebuia să se prezinte la meciul asta cu divizia a 17-a? Eu las jucătorii să se ducă la naţională, dar la meciurile oficiale, nu când vor Lucescu sau Lupescu. Daca nu mai vor să îl convoace pe Stancu, să nu îl mai convoace, care e problema? Steaua nu e la cheremul Federaţiei", a replicat Gigi Becali la GSP TV.

×
Subiecte în articol: redactie