x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razboiul orgoliilor din Moldova

Razboiul orgoliilor din Moldova

13 Mar 2004   •   00:00

De azi se reia si Divizia B. Capul de afis al primei etape este detinut de meciul dintre ocupantele primelor doua locuri in Seria I, "Poli" Iasi si FC Vaslui, meci ce va transmis in direct de TV Sport, de la ora 11:00.

AMBITII. Rivalitatea dintre cele doua tabere nu este data doar de pozitiile din clasament. La ea contribuie si adversitatea dintre finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu (foto), si presedintele iesenilor, Marius Stan, care a fost si in fruntea clubului vasluian. In urma cu doi ani, cele doua echipe s-au mai duelat pentru o promovare, dar atunci era vorba numai de accederea in liga secunda.

VASLUI. FC Vaslui a dus in iarna campanie cea mai puternica de transferari din fotbalul romanesc. Ardeleanu, Daniel Bogdan si Florin Petcu de la FCM Bacau, Costel Ilie si Botez de la Ceahlaul, brasoveanul Florin Cazangiu, internationalul moldovean Viorel Frunze, precum si fostii petrolisti Irimia, Pancovici, Eusebiu Tudor si Edi Iordanescu vor juca pentru vasluieni. Adrian Porumboiu l-a pus pe Eugen Goicea presedinte al clubului si l-a inlocuit pe antrenorul Ion Gigi cu Gabi Stan. IASI. "Poli" Iasi nu s-a hazardat in achizitii, la capitolul transferuri fiind de amintit doar sosirea portarului Dorin Arcanu, de la FC Brasov. Iesenii se tem mai mult de influenta pe care o poate avea Adrian Porumboiu asupra brigazii de arbitri de azi, ce va fi alcatuita din Cristi Balaj, Cristian Nica, Aurel Onita, decat de propriile slabiciuni ale echipei

In cantonament de 13 zile

Pentru jocul de astazi din Copou, vasluienii au intrat in cantonament inca de pe 1 martie. Chiar daca a stat cateva zile la Ajax Amsterdam, unde a incercat sa "fure" metodele de pregatire ale tehnicienilor olandezi, antrenorul iesenilor, Gabi Stan, merge in continuare pe metodele invechite de pregatire, pe care le folosea pe vremea cand antrena Astra Ploiesti sau FC Brasov. Mai mult, nervos ca unii dintre jucatori nu-l asculta, "Gabello" a trecut la violenta, cativa dintre jucatori fiind palmuiti.
( SORIN ANGHEL )

×
Subiecte în articol: sport