x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Lucescu e noul selecţioner!

Răzvan Lucescu e noul selecţioner!

de Mihai Igirosanu    |    30 Apr 2009   •   00:00
Răzvan Lucescu e noul selecţioner!

Răzvan Lucescu este noul selecţioner. Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat ieri propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Lucescu jr îi va avea ca secunzi pe Ştefan Iovan şi Dan Apolzan, iar Bogdan Stelea va fi antrenor cu portarii.



Propunerea lui Lupescu a fost validată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv. La puţin timp după numire, Răzvan Lucescu a declarat pentru GSP TV: "S-a discutat mult în ultimul timp, eram obişnuit cu ideea. Am o mare şansă să fiu antrenor şi să lucrez unde mi-am dorit.

E o responsabilitate uriaşă, nu mi-am imaginat atunci când m-am apucat de această meserie că voi fi la naţională la numai 40 de ani. E clar pentru toată lumea că naţionala trebuie să meargă la CE din 2012. Am discutat puţin şi cu tatăl meu, m-a felicitat, acum vreau să mă duc la stadion şi să am o discuţie cu propriii jucători. Am o mare responsabilitate, ştiu ce aşteptări sunt în ceea ce mă priveşte".

La rândul său, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a spus: "Ionuţ l-a propus pe Răzvan Lucescu. În unanimitate, Comitetul Executiv a fost de acord cu numirea lui ca selecţioner. Detaliile contractului vor fi puse la dispoziţia presei joi. Obiectivul lui Lucescu este clar, prin contract, calificarea la CE din 2012". Pe de altă parte, fostul selecţioner, Victor Piţurcă, neagă ajungerea la un acord pentru rezilierea contractului cu FRF. "Nu s-a întâmplat nimic, contractul de reziliere primit de la FRF nu e valabil pentru mine", a dezvăluit Piţurcă.
"Cu domnul Piţurcă se vor face toate demersurile legale, iar dacă nu dă un răspuns favorabil se aplică prevederile legii şi mergem mai departe. Din punctul meu de vedere, s-au îndeplinit toate condiţiile pe care domnul Piţurcă le-a cerut", a replicat Mircea Sandu.

×
Subiecte în articol: sport