x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Lucescu promite calificarea la EURO 2012

Răzvan Lucescu promite calificarea la EURO 2012

09 Mar 2010   •   00:00

Într-o conferinţă de presă care a avut loc marţi, înaintea meciului amical dintre reprezentativele de tineret ale României şi Italiei, selecţionerul Răzvan Lucescu a dezminţit informaţiile conform cărora nu îl va mai convoca pe Marica, a spus că nu îl vede pe Florin Costea ca pe un salvator al naţionalei şi a promis calificarea la Campionatul European din 2012.

"Subiectul Marica este creat de presă. Eu nu am discutat cu nimeni despre Marica. Eu sunt antrenor şi cred că pot să fac singur analize şi să iau decizii. Meciul cu Israel s-a disputat în condiţii speciale. Nu am avut jucătorii pe care mi-i doream, am avut o singură zi ca să pregătim acest meci. Eu pot să convoc sau nu un jucător, nu am cum să-l dau afară. Mai ales doar din cauza unei ratări", a spus Lucescu.

"Florin Costea să arate mai întâi că poate salva Craiova de la retrogradare şi după aceea mai vorbim. Am încredere că ne vom califica la Campionatul European din 2012. Vom începe preliminariile cu o echipă capabilă să obţină rezultate", a mai precizat selecţionerul.

×
Subiecte în articol: redactie