x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic: "Am avut o seară perfectă! Victoria e pe deplin meritată!"

Rednic: "Am avut o seară perfectă! Victoria e pe deplin meritată!"

08 Noi 2008   •   00:00

"Nu stiu daca sefii sunt multumiti, important e ca sunt multumit eu"



"Am avut meciuri bune tot sezonul, nu numai acum. Astăzi a fost un meci special. Trebuie să îmi felicit jucătorii pentru cum au jucat. În prima repriză am avut unele probleme dar am avut noroc pentru că am marcat. Nu pot să cred că am avut doi eliminaţi, dar ne descurcăm şi fără ei.

Mă bucur pentru că elevii mei au profitat de fiecare şansă. Am cerut răbdare şi încredere din partea conducerii. Merităm să fim pe primul loc. M-a durut cînd toţi au spus despre jucătorii mei că sunt  de umplutură. Au arătat azi de ce sunt în stare".

"Si celelalte meciuri au fost bune, dar azi a fost unul mai special. Imi felicit jucatorii, au jucat foarte bine cu o echipa buna, care in prima repriza ne-a pus probleme. Puteam sa mai marcam, dar a fost un meci perfect.

Ne descurcam chiar daca avem jucatori cu probleme, avem un lot bun si de-aia suntem pe 1. Nu ai cum sa faci si spectacol si rezultate cu problemele avute, acum se vede ca deja echipa leaga jocul, incep sa apara relatiile de joc. Cred ca si fanii au fost multumiti. Nu stiu daca sefii sunt multumiti, important e ca sunt multumit eu", a declarat Rednic la GSPTV.•

×
Subiecte în articol: sport