x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic demis, Ilie mai are putin

Rednic demis, Ilie mai are putin

24 Feb 2004   •   00:00

Doi dintre cei mai de seama reprezentanti ai noului val de antrenori romani, Mircea Rednic si Ilie Dumitrescu, au picat la examenul cu fotbalul de pe alte meleaguri.

DAT AFARA. Desi el sustine ca a demisionat, Mircea Rednic a fost de fapt dat afara vineri seara de conducerea sauditilor de la Al Nassr. Decizia seicului a venit la putine ore dupa o umilitoarea infrangere, 1-6, impotriva marii rivale, Al Shabab. Rednic avea un contract pe 6 luni, care expira in luna mai.

BILANT. Cu tehnicianul roman la timona, arabii au obtinut trei victorii si cinci infrangeri, iesind definitiv din calculele pentru titlu. Desi beneficiaza de jucatori cunoscuti in Europa, ca brazilianul Marcelinho, venit de la Hertha Berlin, Al Nassr este doar pe locul 4, cu 33 de puncte din 19 jocuri.

PE FARAS. Ajuns aproape miraculos la carma unei echipe obisnuite cu Liga Campionilor, AEK Atena, Ilie Dumitrescu este doar la un pas de a impartasi aceeasi soarta. Cu doua infrangeri la activ, Ilie a intrat deja in dizgratia fanilor. Aflat foarte aproape de a deveni actionar majoritar, fosta vedeta de la AEK, internationalul Demis Nikolaidis, actualmente la Atletico Madrid, intentioneaza sa-l numeasca antrenor pe Vassilis Tsartas.

Stoichita merge o luna in carje
Revenit in tara din Cipru o data cu reprezentativa Romaniei, selectionerul nationalei Armeniei, Mihai Stoichita, s-a aflat ieri pe patul de operatii de la Spitalul Militar. Accidentat la genunchi in Insula Afroditei, in timpul unui antrenament, antrenorul roman a fost informat de medici ca trebuie sa se foloseasca de carje timp de aproximativ o luna. Stoichita va mai ramane cateva zile in tara, in convalescenta, el fiind inlocuit la Erevan de secundul sau si selectionerul echipei Under 21 a Armeniei, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport