x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Regele debutează măine

Regele debutează măine

de Mihai Igirosanu    |    28 Iun 2007   •   00:00
Regele debutează măine

După căteva zile de antrenamente in superba staţiune austriacă Kaprun, steliştii vor incepe măine seria meciurilor de verificare. Măine, de la ora 19:30, Gică Hagi va conduce primul joc de pe banca Stelei, impotriva ciprioţilor de la Apoel Nicosia.

Steaua - Primul meci cu Hagi antrenor, contra celor de la Apoel Nicosia

După căteva zile de antrenamente in superba staţiune austriacă Kaprun, steliştii vor incepe măine seria meciurilor de verificare. Măine, de la ora 19:30, Gică Hagi va conduce primul joc de pe banca Stelei, impotriva ciprioţilor de la Apoel Nicosia.

Conducerea roş-albaştrilor a perfectat deja primele trei partide amicale care vor completa stagiul de pregătire din Austria. In afara meciului de măine seară, cu Apoel, trupa lui Hagi va mai evolua contra austriecilor de la SV Ried, la 4 iulie, şi impotriva lituanienilor de la FK Vilnius, la 6 iulie. Confruntarea cu Apoel va avea loc in localitatea Bischofshofen, situată la căţiva kilometrii de Kaprun.

ACHIZIŢIE. Transferat recent de la Poli Timişoara contra sumei de 1,2 milioane de euro, pentru o perioadă de trei ani, fundaşul nigerian Ifeaniy Emeghara a ajuns marţi seară in cantonamentul de la Kaprun. Emeghara a participat ieri dimineaţă la primul antrenament in echipamentul Stelei, sub conducerea lui Gică Hagi, demonstrănd o bună formă fizică. Antrenamentul de ieri dimineaţă a avut un pronunţat accent pe pregătirea fizică, cu multe reprize de alergare şi streching.

OFERTĂ. Cotidianul britanic Daily Mail a publicat ieri o informaţie conform căreia Steaua a făcut o ofertă de 900.000 de euro pentru fundaşul portughez Jose Miguel Da Rocha Fonte, care evoluează la Estrella Amadora, dar aparţine de Benfica Lisabona. Pentru jucătorul lusitan se mai luptă, conform aceleiaşi surse, şi echipa engleză Crystal Palace, care inaintase o ofertă de doar 450.000 de euro. Fonte este in vărstă de 23 de ani, are 1.87 metri şi 81 de kg. In cariera sa a mai trecut pe la Felgueiras, Vitoria Setubal şi Pacos Ferreira. In privinţa mijlocaşului englez Tommy Miller, de la Sunderland, acesta ar putea să ajungă zilele acestea in cantonamentul Stelei de la Kaprun, urmănd să fie văzut la treabă de staff-ul tehnic al roş-albaştrilor.

Thereau

Intr-un interviu acordat cotidianului belgian La Derniere Heure, fostul atacant al Stelei, francezul Cyril Thereau, transferat la campioana Belgiei, Anderlecht, a dezvăluit unul dintre motivele care l-au determinat să părăsească Romănia. "A fost alegerea cea mai bună pentru mine. Am progresat la Bucureşti şi am jucat bine in Liga Campionilor. Am pierdut din cauza accidentării. Viaţa in Bucureşti nu a fost agreată de logodnica mea. De aceea am ales să ne intoarcem intr-un oraş pe care-l cunoaştem. Sunt foarte mulţumit că totul a decurs bine.", a spus Thereau.

Belluschi

Cotidianul argentinian La Nacion notează ieri că River Plate a decis să-l văndă pe Fernando Belluschi pentru a echilibra balanţa financiară. Impresarul jucătorului, Alberto Meo, a prezentat trei oferte pentru mijlocaşul ofensiv. Prima de 10 milioane de dolari din partea unui club din Italia, probabil Napoli, a doua tot de 10 milioane de dolari din partea Stelei, ofertă neconfirmată insă printr-o adresă scrisă, iar a treia ofertă este de la Zaragoza, de 11 milioane de dolari, insă spaniolii vor prioritate la transferul portarului Juan Pablo Carrizo.

×
Subiecte în articol: sport