x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Regii remizelor amicale

Regii remizelor amicale

de Mihai Igirosanu    |    20 Iul 2007   •   00:00
Regii remizelor amicale
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Vicecampioana a incheiat cu o remiză, 1-1 cu Willem II Tilburg, stagiul din Olanda.

Vicecampioana a incheiat cu o remiză, 1-1 cu Willem II Tilburg, stagiul din Olanda. Roş-albaştrii au revenit ieri in Bucureşti, iar diseară, de la ora 20:30, in Ghencea, vor intălni pe Charleroi cu prilejul prezentării lotului.

Antrenorul Gică Hagi a incercat din nou o formulă de joc schimbată. In faţa celor de la Willem II, pe un stadion populat de 2.000 de spectatori, intre care căteva sute de romăni, roş-albaştrii au apărut cu următorul "11": Vătcă - P. Marin, E. Baciu, Golanski, Neşu - Bădoi, Lovin, Boştină, G. Coman - Guriţă, V. Iacob.

SUPĂRAT. Steaua a evoluat slab in prima repriză, enervăndu-l pe Hagi. "Nu sunt nemulţumit de rezultat căt de atitudinea unor jucători. Pentru unii, acest meci a fost ca un test", a declarat Regele după meci. Olandezii au deschis scorul in minutul 24, prin Newedal, după ce in minutul 19 loviseră transversala porţii lui Vătcă. Polonezul Golanski a părăsit terenul accidentat (’38), insă el va fi apt pentru confruntarea din această seară, cu Charleroi. După pauză, Hagi i-a aruncat in joc pe Dică, Neaga, Croitoru şi pe juniorul-debutant Alexandru Iacob, iar Steaua a inceput să preseze. Egalarea a survenit in minutul 80, cănd Neşu a reluat in plasă după ce portarul olandez se opusese unei acţiuni a lui Neaga.

Prezentare

Steaua işi va prezenta in această seară, pe arena din Ghencea, lotul pentru sezonul 2007-2008. Incepănd cu ora 19:00 va avea loc un spectacol, care va cuprinde şi trecerea in revistă a jucătorilor şi antrenorilor. De la ora 20:30, trupa lui Gică Hagi va disputa meciul amical contra echipei belgiene Charleroi. Cu acest prilej, fanii vor avea ocazia să vadă la lucru noile achiziţii: Vătcă, Emeghara, Golanski, Bădoi, Neaga, Bicfalvi şi Alexandru Iacob.

Probleme

Conform cotidianului portughez O’Jogo, atacantul pentru care Steaua negociază cu Belenenses, Dady, are probleme de sănătate. Fotbalistul originar din Insulele Capului Verde suferă de o tendinită la aductorul piciorului stăng, din cauza căreia s-a antrenat separat in ulti-mele zile. Deoarece jucătorul a forţat, afecţiunea s-a agravat şi s-a transformat in pubalgie, lucru care poate duce la efectuarea unei intervenţii chirurgicale. "Va trebui să luăm o decizie rapidă, pentru că ne confruntăm cu această situaţie de la finalul sezonului şi deşi tratamentul l-a ajutat, acum, din cauza efortului, lucru-rile s-au agravat", a declarat medicul lui Belenenses, Rui Miller.

×
Subiecte în articol: sport