x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Remiză inainte de Dinamo

Remiză inainte de Dinamo

de Mihai Igirosanu    |    27 Aug 2007   •   00:00
Remiză inainte de Dinamo
Sursa foto: GREGORIO BORGIA/

In prezenţa a doar 25.000 de fani, destul de nemulţumiţi, pe Stadio Olimpico, adversara de măine a dinamoviştilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a remizat, 2-2, cu AC Torino.

In prezenţa a doar 25.000 de fani, destul de nemulţumiţi, pe Stadio Olimpico, adversara de măine a dinamoviştilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a remizat, 2-2, cu AC Torino.

După egalul cu Dinamo, cel de-al doilea meci oficial disputat de Lazio pe propriul teren s-a soldat tot cu o remiză. "Suntem o formaţie ghinionistă. Am făcut un egal, dar pot să remarc multe aspecte pozitive. Cred că am fost net superiori celor de la Torino. Am jucat la Roma, nu la Bucureşti, aşa că aşteptaţi-vă marţi la o atitudine diferită din partea noastră", a declarat antrenorul Dellio Rossi după jocul cu Torino.

CARENŢE. Lazio a dominat copios, a avut o posesie mult mai bună decăt a adversarilor, insă a creat puţine pericole in ofensivă. In minutul 33, oaspeţii au deschis scorul printr-o execuţie senzaţională a lui Rosina, care l-a invins pe "veteranul" Ballotta cu un lob perfect de la 18 metri. Goran Pandev a egalat in minutul 56, după o fază colectivă plecată de la Rocchi şi continuată de Mudingayi. Cinci minute mai tărziu, Tomasso Rocchi a făcut 2-1 graţie unui şut plasat de la marginea careului şi se părea că Lazio va avea un debut victorios in Serie A. Numai că Vailatti a stabilit rezultatul final in minutul 68, cu o lovitură de cap. Pe lista incerţilor pentru meciul de măine seară se află Cribari, Stendardo, Diakitè şi căpitanul Mauri. Iată şi formula pe care a utilizat-o antrenorul Delio Rossi in meciul cu Torino: Ballotta - De Silvestri, Zauri, Diakitè (’41 Cribari), Kolarov (’32 Scaloni) - Mudingayi, Ledesma, Del Nero (’70 Meghni), Mutarelli - Pandev, Rocchi. La meci a fost prezent şi Mircea Rednic. Delegaţia lui Lazio ajunge la Bucureşti in această seară.

Cupa UEFA

Adversarele celor de la CFR Cluj şi de la Oţelul din turul 2 preliminar al Cupei UEFA au fost victorioase in acest week-end. Lokomotiv Sofia, rivala gălăţenilor, s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, cu Marek Dupniţa, in etapa a 3-a a primei ligi bulgare, prin golurile marcate de Koilov (’24) şi de Zlatinski (’83). Anorthosis Famagusta, adversara ardelenilor, a căştigat Supercupa Ciprului, invingănd cu 2-1 pe campioana en-titre, APOEL Nicosia. Reuşitele trupei lui Temuri Keţbaia au fost semnate de Boaventura (’17) şi de Nicolaou (’59).

×
Subiecte în articol: sport