x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RESEMNARE / Iuliu Mureşan: "Ar fi fost o minune!"

RESEMNARE / Iuliu Mureşan: "Ar fi fost o minune!"

28 Noi 2008   •   00:00
RESEMNARE / Iuliu Mureşan: "Ar fi fost o minune!"

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, crede că eventuala calificare a clujenilor în fazele superioare ale Ligii Campionilor ar fi fost similară cu un adevărat miracol.



Jurnalul Naţional: Ce simţiţi acum, după ce remiza de la Bordeaux a scos CFR din Europa?

Iuliu Mureşan: Amărăciune, dar nu atât de tare, pentru că sunt conştient că am făcut mult peste ceea ce credeam că vom realiza. Nu suntem foarte afectaţi, deoarece noi suntem nişte oameni realişti şi ştiam unde ne situăm. Oricum, cred că ne-am ridicat la pretenţiile unei asemenea competiţii şi la standardul unei grupe cu Chelsea, Roma şi Bordeaux.

Se putea face mai mult în această campanie?

Eu cred că mai puteam lua un singur punct, atât. Cele patru puncte pe care le avem acum înseamnă enorm, mult mai mult decât ne-am fi aşteptat şi noi, aşa că vreau să felicit încă o dată toţi jucătorii şi staff-ul tehnic. Pentru noi este extraordinar numai faptul că vom juca un meci oficial cu Chelsea, pe Stamford Bridge, nu mai zic că am luat patru puncte într-o asemenea grupă.

Ce se va întâmpla la iarnă?

Până atunci mai avem meciul cu Mediaşul, pe care trebuie să-l câştigăm neapărat. Apoi vom trage linie şi vom vedea. De unii jucători ne vom despărţi, pe alţii îi vom aduce. Fotbalul trebuie privit mereu şi ca o afacere. În primăvară veţi vedea un alt CFR, mult mai odihnit şi care se va concentra cu toate forţele pe campionatul intern.

Trică va fi unul dintre cei care vor pleca?

Trică este unul dintre jucătorii noştri de bază şi vom face eforturi să-l păstrăm la echipă. În strategia noastră din acest moment el este un fotbalist indispen-sabil şi nu vrem să-i dăm drumul la Anorthosis Famagusta sau la altă formaţie. În schimb, e posibil să-l aducem pe Nicolae Dică, de la Catania, jucător pe care ni l-am dorit încă din perioada în care evolua la Steaua.

×
Subiecte în articol: sport