x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Resemnare la Viena

Resemnare la Viena

de Mihai Igirosanu    |    18 Oct 2008   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Austriece, Friedrich Stickler, a declarat că şansele de calificare la CM 2010 ale naţionalei pregătite de Karel Bruckner sunt infime.



Preşedintele Federaţiei Austriece, Friedrich Stickler, a declarat că şansele de calificare la CM 2010 ale naţionalei pregătite de Karel Bruckner sunt infime.
Liderul forului de la Viena şi-a manifestat nemulţumirea pentru postul naţional, ORF, după ultima etapă din grupa 7, în care Austria a pierdut pe teren propriu, 1-3 cu Serbia. "Am început cu mari speranţe aceste calificări, aveam şanse de calificare după primele rezultate, acum sunt infime. Dacă după patru meciuri virtual ele nu mai există, normal că eşti dezamăgit. Dar nu sunt un fan al celor care după două luni cer demiterea selecţionerului. N-are sens. Un alt antrenor ar face mai multe? Dacă după două luni nu merge bine, schimbăm iar antrenorul? În curând vom avea o discuţie cu antrenorul şi cu echipa, în detaliu. Vreau din partea echipei un angajament clar. Avem jucători cu experienţă, care pot mai mult. Realizările din urmă ale lui Karel Bruckner vorbesc pentru el. Tactica lui trebuie să fie bună, altfel nu ar fi avut atâtea succese. Cunoaşte capacităţile jucătorilor, ştie ce să le ceară. Trebuie să avem răbdare cu sistemul, nu se face totul peste noapte. Încă nu suntem unde ne dorim să fim", a spus Stickler. Totuşi, cotidianul austriac Osterreich 24 scrie că postul selecţionerului Karel Brukner este în pericol.

×
Subiecte în articol: sport