x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reunire fara Petre

Reunire fara Petre

18 Iun 2004   •   00:00

Dupa o vacanta de 11 zile, in care au fost la un pas de a ramane fara antrenorul Ioan Andone, dinamovistii s-au reunit ieri cu gandul de a-si incerca norocul in Liga Campionilor.

Paul Andone Marian Stefan
PAUL ANDONE, MARIAN STEFAN

Andone a avut la dispozitie pe gazonul din Stefan cel Mare un lot largit, de 28 de jucatori, din care a absentat insa Florentin Petre. Plecat in Austria sa sustina probe de joc la GAK, “Piticul“ a efectuat ieri primul antrenament cu viitoarea sa formatie. Mai mult, site-ul oficial al campioanei Austriei il prezinta deja pe Florentin Petre in tricoul lui GAK.

NOUTATI. Alaturi de bielorusul Gaev, invoit, au mai lipsit Danciu si Pulhac, cei doi nerezolvandu-si problemele contractuale cu cluburile Otelul, respectiv Sportul. Noutatile din “haita“ se numesc Oltean, Vatavu, Costea, Pacurar (reveniti de la “U“ Cluj), Onut, Ionut Balan, Baltoi (Farul), Galamaz, Irimia (Rapid), Liviu Ciobotariu (FC Anvers). “Au aparut foarte multi jucatori noi, dar mai incercam sa aducem unul sau doi fotbalisti de calitate“, a spus antrenorul Ioan Andone. In alta ordine de idei, contractul portarului Stefan Preda a expirat in aceasta vara, surse din cadrul clubului sustinand ca nu i se va mai prelungi angajamentul.

CARIERA. Liviu Ciobotariu s-a declarat emotionat la primul antrenament cu Dinamo, dupa cinci ani: “Nu prea mai stiu multe despre fotbalul romanesc. Il mai cunosc doar pe Florentin Petre din fosta echipa“. Claudiu Niculescu a anuntat, in stilu-i caracteristic, ca si-a propus ca, impreuna cu Danciulescu, sa marcheze mai multe goluri in sezonul viitor: “N&D va avea mai multe concerte prin tara“!

DORINTA

“Revin dupa cinci ani la echipa la care tin cel mai mult. In mod normal imi voi incheia cariera la Dinamo. Este echipa de la care am plecat in fotbalul mare si la care am cunoscut foarte multe satisfactii“
Liviu Ciobotariu

GRIJI

Antrenorul Ioan Andone a spus ca Florentin Petre nu va pleca pana Dinamo nu isi va juca sansele in Liga Campionilor. “Nu cere nimeni milioane de dolari pe el, e normal sa plece pentru cate a facut pentru echipa asta. Avem o sansa si trebuie sa ne-o jucam“, a spus Ando. Tehnicianul dinamovist a adaugat: “Revin mai ingrijorat din vacanta. Trebuie sa castigam campionatul acum. Lupta va fi mai stransa si se va da intre 4 echipe: noi, Steaua, Rapid si Craiova“.

Culisele sedintei de marti seara

Comitetul Director al FC Dinamo s-a intrunit marti seara, la Club Keoke, pentru a fi discutate doua dintre problemele stringente ale clubului: lotul si bugetul pentru sezonul viitor. Sedinta a fost una constructiva, chiar daca spiritele s-au incins instantaneu in momentul in care directorul executiv Cristi Borcea a luat cuvantul, sustinand sus si tare ca transferurile lui Irimia si Galamaz sunt cele mai bune. Presedintele Nicolae Badea si administratorul delegat Cornel Dinu nu au impartasit ideea lui Borcea. Cei doi conducatori l-au contrazis cu convingere, spunand ca l-ar fi dorit mai degraba pe Stancu de la Rapid, in locul lui Galamaz. In momentul in care a venit vorba despre bani, a fost randul lui Vasile Turcu, presedintele unuia dintre sponsori, sa se “revolte“. Patronul de la Romconstruct a spus ca nu va ma sustine echipa si ca va pleca la Alba-Iulia daca cei din conducere nu vor baga serios mana in buzunar pentru bunul mers al echipei. Dupa conferinta de presa ce a urmat sedintei, Badea i-a chemat in biroul sau de la Computerland pe Andone si pe Dinu. Cei trei au analizat in amanuntime lista de transferari, avansandu-se ideea ca in locul lui Florentin Petre ar fi foarte bun Adrian Cristea de la “Poli“ Iasi.
×
Subiecte în articol: sport petre florentin petre