x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Mircea Lucescu în Il Calcio? Lazio îl vrea!

Revine Mircea Lucescu în Il Calcio? Lazio îl vrea!

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Iun 2009   •   00:00
Revine Mircea Lucescu în Il Calcio? Lazio îl vrea!

Mircea Lucescu se află pe lista preşedintelui clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, pentru preluarea funcţiei de antrenor principal. Conform goal.com, câştigătorul Cupei UEFA reprezintă o prioritate pentru clubul roman.



"Lucescu se află în pole-position pentru a prelua pe Lazio. Lucescu a fost în Italia la sfârşitul săptămânii, a asistat la meciul Empoli - Brescia, şi probabil a fost contactat de Lotito. Românul va trebui să-şi rezolve problemele cu Şahtior, dar situaţia se poate debloca în orice moment", notează goal.com. Contracandidaţii lui Lucescu, la echipa la care activează Ştefan Radu, sunt Davide Ballardini şi Massimiliano Allegri. Delio Rossi, antrenorul actual, se va despărţi de Lazio într-o conferinţă de presă organizată astăzi.

Mircea Lucescu: Nu am vorbit cu Lazio, vreau să rămân la Şahtior

Lucescu nu pare încântat de ideea de a părăsi banca echipei ucrainiene. Românul a afirmat pentru lalaziosiamonoi.it că nu îl tentează o nouă aventură îl Italia.  "Eu la Lazio? Nu am avut niciun fel de contract cu conducerea clubului, este doar o invenţie a presei. Nu doar că nu am fost contactat de nimeni, dar nici nu mă pot întâlni cu alte formaţii pentru că mai am contract cu Şahtior până în 2011. Nu este o chestiune de bani, pentru că dorinţa mea este să rămân aici. Am reuşit să construiesc o echipă aşa cum voiam eu, cu jucători tineri. Această formaţie a crescut foarte mult şi continuă să facă acest lucru", a declarat  Mircea Lucescu, pentru site-ul clubului italian.

Lucescu a explicat şi care a fost scopul vizitei sale, săptămâna trecută, în Italia: "Duminică am fost la Brescia doar pentru că sunt foarte legat de Italia, mai ales de Luigi Corioni, preşedintele clubului din Brescia. Pentru moment nu întrevăd o revenire ca antrenor în Italia deoarece Seria A este un campionat dominat de trei echipe, în care este greu să câştigi. Mie îmi place doar să înving", a mai spus Il Luce.



Mircea Lucescu a mai activat în campionatul italian, tehnicianul de 64 de ani pregătind pe Pisa (1990-1991), Brescia ( 1991 -1995), Reggiana (1996) şi Inter Milano (1998-1999).

×
Subiecte în articol: sport lucescu