x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rezultatele echipelor româneşti din meciurile amicale

Rezultatele echipelor româneşti din meciurile amicale

01 Feb 2010   •   00:00

FC Timişoara a fost învinsă, luni, cu scorul de 2-1, de echipa chineză Shang Dong, în primul meci pe care bănăţenii l-au disputat în cantonamentul din Antalya. Golul timişorenilor a fost marcat de Ioan Mera, în minutul 52. "M-a nemulţumit jocul unora dintre fotbalişti. Vreau altă atitudine în astfel de jocuri de verificare. Dacă avem pretenţii de la noi, putem considera adversarii aceştia destul de modeşti", a spus după meci antrenorul timişorenilor, Ovidiu Sabău. Următorea partidă amicală pe care îl va disputa FC Timişoara va avea loc joi, împotriva formaţiei ruse Spartak Moscova.
Tot azi, Unirea Urziceni a învins cu scorul de 2-0 echipa ucraineană Zorya Lugansk, în al doilea meci din cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Ambele goluri ale ialomiţenilor au fost marcate de Frunză. În primul meci din Antalya, Unirea învinsese, tot cu 2-0, formaţia slovenă FC Koper.
De asemenea, Pandurii a trecut cu 3-1 de Zethysu Taldykorgan din Kazahstan. Pentru Pandurii au marcat Kamara şi Cardoso în prima repriză, scorul final fiind stabilit în repriza a doua de Tilincă.

×
Subiecte în articol: redactie