x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roberto Carlos vrea să revină la Real Madrid

Roberto Carlos vrea să revină la Real Madrid

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Mar 2009   •   00:00
Roberto Carlos vrea să revină la Real Madrid

Roberto Carlos, fundaşul lui Fenerbahce Istanbul, ar putea îmbrăca din nou tricoul echipei spaniole Real Madrid. Dorinţa brazilianului s-ar putea îndeplini în cazul în care Florentino Perez va fi ales preşedinte la viitoarele alegeri ale clubului programate în această vară.



"Dacă Florentino va fi ales preşedinte şi spune "Roberto, revin-o", atunci sigur că trebuie să mă gândesc şi să mă consult cu apropiaţii mei. Dar niciodată nu am spus că nu aş reveni", a declarat fundaşul carioca pentru postul spaniol de radio Cope. Roberto Carlos, care va împlini 36 de ani pe data de 10 aprilie, a evoluat 11 ani la Real Madrid în perioada 1996-2007.

"Este echipa vieţii mele şi aş minţi dacă aş spune că nu vreau să revin, dar trebuie să aştept să văd şi ce oameni vor reveni alături de Florentino şi care sunt planurile", a adăugat Roberto Carlos, citat de Agerpres, adăugând că ar vrea să revină "pentru a juca şi a forma un grup campion". Florentino Perez a fost preşedinte la Real între 2000 şi 2006, perioadă în care la clubul madrilen au fost transferate vedete precum Figo, Beckham, Zidane sau Ronaldo.

×
Subiecte în articol: sport