x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roma a cazut in Spania

Roma a cazut in Spania

13 Mar 2004   •   00:00

Echipa lui Cristi Chivu si-a compromis in buna masura sansele la calificare, dupa ce a pierdut cu 2-0 partida disputata joi seara in deplasare, la Villarreal.

Formatia antrenata de Fabio Capello a fost de nerecunoscut, acuzand din plin absentele lui Totti, Dacourt sau Candela, dar si pe aceea a lui Cristi Chivu, nerefacut complet dupa o accidentare.

CLAR. Astfel, Villareal a incheiat socotelile inca din prima repriza. In minutul 28, Sonny Anderson a deschis scorul, dupa un contraatac initiat de Jose Mari. Peste 7 minute, acelasi Jose Mari a devenit finalizator, expediind in plasa balonul trimis din corner de Roger. Antrenorul romanilor, Fabio Capello, a recunoscut ca rezultatul a fost unul corect. "In prima parte nu am fost in stare sa opunem in nici un fel rezistenta. Faptul ca am avut mai multi jucatori absenti nu e o scuza", a spus tehnicianul italian.

SURPRIZA. Genclerbirligi a semnat surpriza serii de joi. Jucatorii turci au reusit sa invinga, cu 1-0, Valencia, echipa care eliminase in turul precedent formatia lui Mircea Lucescu, Besiktas. Intr-o alta partida, Celtic Glasgow, finalista Cupei UEFA din sezonul trecut, a castigat tot cu 1-0, in fata Barcelonei. Fara Alin Stoica, FC Bruges a pierdut cu 3-1 la Bordeaux.

Mesaje de pace

Optimile de finala ale Cupei UEFA au fost marcate de atentatele teroriste de joi. Toate echipele au tinut un moment de reculegere inaintea fluierului de start, iar multi dintre jucatori au evoluat cu banderole negre. La Ankara, inaintea partidei Genclerbirligi - Valencia, jucatorii au intrat pe teren cu un banner pe care scria: "Impartasim durerea Spaniei". Si suporterii au condamnat atentatele de la Madrid, asa cum s-a intamplat la Villareal, unde au facut un apel la pace.

Chelsea - Arsenal, in "sferturi"

Liga Campionilor Sediul UEFA de la Nyon a gazduit ieri tragerea la sorti a fazelor superioare ale Ligii Campionilor. Chelsea, echipa lui Adrian Mutu, va avea ocazia sa-si ia revansa in fata lui Arsenal, in dubla mansa a "sferturilor". Cele doua formatii s-au intalnit deja de trei ori in acest sezon: de doua ori in campionat si o data in Cupa Angliei si de fiecare data "tunarii" au invins cu 2-1. Daca va merge mai departe, formatia miliardarului Roman Abramovici va juca impotriva invingatoarei dintre Real Madrid si AS Monaco. Intr-o alta partida, campioana Europei, AC Milan, va evolua contra spaniolilor de la Deportivo La Coruna, echipa care a eliminat o alta reprezentanta a Italiei, Juventus.
( DELIA GOMOESCU

×
Subiecte în articol: sport